Ankara Maç için yine bir arada
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2007 07:35
Çok büyük geçmiş olsun kardeş.
Muhsin hocam hadi seni geçtik başkaları ne yazma tenezzülünde bulunuyolar ne başka bir şey.
Neyse haftaya görüşürüz...
Ya da pazar mı deseydim![](smileys/smiley2.gif)
Muhsin hocam hadi seni geçtik başkaları ne yazma tenezzülünde bulunuyolar ne başka bir şey.
Neyse haftaya görüşürüz...
Ya da pazar mı deseydim
![](smileys/smiley2.gif)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2007 09:00
Arkadaslar dun laptopı yanıma almayı unuttum ancak okuyabildim . Yorumlar için tesekkurler Muammer ama dün ve hatta su bile bas parmagımda ciddi agrı var . Tırnak işi zor iş .
Dün cok iyi mac oldu her ne kadar Fatih bana kızmıs olsada zevklıydı . Defans ( hayret ilk defa ) müthişti . Goktug zaten efsane oldu artık .
Muhsin Bey buyuk gecmıs olsun . Ama acıklama yapmayan diger 3 kişiden acıklama beklıyoruz .
Gunaydın demeyı unuttum:)
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2007 09:26
Defansımız rakip kalenin önündeydi. Sağolsunlar canla başla koşturdular. O değilde rakip takım her atakta 2ye 1, 3e 1 geldi 7'şerden oynamanın azizliklerini yaşadık. Bu arada kaza yapan Muhsin Bey'e geçmiş olsun diyorum. Sekan hocam günaydın. Parmak nasıl oldu ?
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2007 09:31
Abi bir arkadaşım bu durumla sık sık karşılaşıyor,ayağını bir müddet olabildiğince sıcak suda beklettiğinde geçtiği söylüyordu..
Bir dene istersen...
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2007 09:36
Abi eyvallah. Buzla indirmeye çalışıyorum şişliği.Ulus tarafına geçecek olan varsa bugün görüşelim. Profil almaya geçeceğim öğlen...
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2007 10:29
Eveet az once 3 tane agzı dolan chimbalarımdan bir tanesını kusturdum ve 16 tane yavru cıktı :D digerlerini carsamba kusturacagım acayıp yavrup olacak . Herkes masallah desın :D
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2007 11:32
ayağınıza sağlık arkadaşlar güzel futbol oldu bi ara basketbol olsada iyidi bu karşı takımın acizliğini gösteriyordu ama karşı takımı tebrik ediyorum iyi koştular.... serkan'a ramen yenilmedik...yaşlı adam
+ egoist adam..
![LOL](http://www.akvaryum.com/Forum/smileys/smiley36.gif)