Astronot Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 21:41
Fotoğraf:MEVCUT
Boyut (cm):100*80*65h
Kapasite (litre):400+
Akvaryum Bakımıhaftada %20/25 su değişimi
Boyut (cm):100*80*65h
Kapasite (litre):400+
Akvaryum Bakımıhaftada %20/25 su değişimi
1 aydır benımle yatıp kalkan birlikte yemek yedimiz balıklarımın yem yeme videosu ve bazı resımleri
[VID]http://www.izlesene.com/video/astronot/2850193[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 21:49
Kuvvetli ve güzel balıklar :) tebrik ederim
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 22:49
Güzel balıklar ama tropheuslar sayesinde gün geçtikçe değeri düşüyor.
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 22:57
Elini kapıcaklar vallahi ![Big%20smile](smileys4/smiley4.gif)
Bende atsront bakmak istiyorum fakat litre yetmiyor peki şeyi merak ediyorum dipçekimini nasıl yapıyorsun?(maşallah bu arada)
![Big%20smile](smileys4/smiley4.gif)
Bende atsront bakmak istiyorum fakat litre yetmiyor peki şeyi merak ediyorum dipçekimini nasıl yapıyorsun?(maşallah bu arada)
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 23:05
Derinliğin faydasını çok görüyorsunuz sanırım.80cm derinlik astronotlar için bir cennet olmuş.Bu arada astronotlarınız cin gibi maşallah.Eş tutturmakta nasip olur inşallah.
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 04:03
[QUOTE=HeromenTR]Elini kapıcaklar vallahi ![Big%20smile](smileys4/smiley4.gif)
[/QUOTE] normal yapıyorum=) hanı astronot elinize yaklasmıyormu dersenız dip cekimi için o mavi boruyu görür görmez pısıyolar ama elime geliyolar başlarını okşamama izin veriyolar=)
![Big%20smile](smileys4/smiley4.gif)
[/QUOTE] normal yapıyorum=) hanı astronot elinize yaklasmıyormu dersenız dip cekimi için o mavi boruyu görür görmez pısıyolar ama elime geliyolar başlarını okşamama izin veriyolar=)
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 23:19
[QUOTE=Rainbow]Balığınız çok sağlıklı gözüküyor. Akvaryumun genel bir fotoğrafını da çekerseniz daha ayrıntılı bakalım astronotlarınıza.
[/QUOTE] ,
suanda devasa boyuta bir mango satın aldım onu batırmya calışıyorum batırma işlemi bittikten sonra yenı dekoru ile göreceksiniz=9
![Göz%20Kirpma](smileys4/smiley2.gif)
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2010 01:11
Büyük balık beslemenin güzel yanları:) Tabi astronotun insandan korkmadığı için bu cana yakın davranışları sergilemesi durumu daha da şık yapıyor:)
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2011 23:49
Çok tatlılar :)