Bemba Gold O.B. Damızlık Tankım
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 18:05
[QUOTE=bar0n]Maşallah en sonunda bende alıcam şu eretmodus'lardan vallahi çok tatlılar. [/QUOTE]
[QUOTE=tanganyika_fish]Meltem hanım yeni türünüz hayırlı olsun...Tanka renk katmış...
[QUOTE=onurdemirbala]Meltem balıkların hayırlı olsun kardeşim güle güle besle, bol bol yavrulamaları dileğim ile.Portakallı çikolata gibiler, maaşallah.
[/QUOTE]
Tavsiye ederim mustafa bey.Çok uyumlu ve seyir zevki çok güzel canlılar.
[QUOTE=tanganyika_fish]Meltem hanım yeni türünüz hayırlı olsun...Tanka renk katmış...
Bembalarınız oturdukça renklerini daha da iyi göstermeye başlamışlar..Umarım bir adım sonrası yavrulamaları olur...
[/QUOTE]
Teşekkürler ali bey.Bembalarda çalışmalar son hız devam ediyor.Eli kulağında diyebiliriz.

[QUOTE=onurdemirbala]Meltem balıkların hayırlı olsun kardeşim güle güle besle, bol bol yavrulamaları dileğim ile.Portakallı çikolata gibiler, maaşallah.

Sağol onur.Portakallı kek gibiler daha çok

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2012 15:33
Bizim kınalı kuzucuk ağzına yumurta aldı aslında daha önce alanlarda oldu ama taşınma nedeni ile attılar, bugün 4. günümüz hadi bakalım hayırlısı:)) Birde yeni üyemiz katıldı ailemize gittikçe ailemiz büyüyor sarı paşamız nasıl ama güzel dimi :)
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2012 15:36
Meltem hanım inş bu kez yavrularınıza kavuşacaksınız...Yeni paşanızda hayırlı olsun Muammere bunu vermeseydim o akşam odamda yatacağını söyledi
tanganyika_fish 2012-05-19 15:40:40

Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2012 15:39
[QUOTE=tanganyika_fish]Meltem hanım inş bu kez yavrularınıza kavuşacaksınız...Yeni paşanızda hayırlı olsun Maummere bunu vermeseydim o akşam odamda yatacağını söyledi
[/QUOTE]
[QUOTE=Cem Yücel]Meltem hanım balıklarınız çok güzel ama L144 deki leke çok sempatik ve orjinal durmuş
.[/QUOTE]
Evet evet o leke çok yakışmış paşaya belkide o yüzden bu kadar çok sevdim

Ali bey, Muammer'in şakası yok orada yatardı valla :))
inş bu kez göreceğim kınalı kuzucuklarımın bebeklerini ,bu balık bir başka seyir zevki doyumsuz oluyor..
[QUOTE=Cem Yücel]Meltem hanım balıklarınız çok güzel ama L144 deki leke çok sempatik ve orjinal durmuş

Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2012 15:41
[QUOTE=missyolgiden][QUOTE=tanganyika_fish]Meltem hanım inş bu kez yavrularınıza kavuşacaksınız...Yeni paşanızda hayırlı olsun Maummere bunu vermeseydim o akşam odamda yatacağını söyledi
[/QUOTE]
.[/QUOTE]
Evet evet o leke çok yakışmış paşaya belkide o yüzden bu kadar çok sevdim[/QUOTE]

Ali bey, Muammer'in şakası yok orada yatardı valla :))
inş bu kez göreceğim kınalı kuzucuklarımın bebeklerini ,bu balık bir başka seyir zevki doyumsuz oluyor..

Bende ciddi olduğunu fark ettim de ne istiyorsa verdim 

Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2012 19:56
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2012 19:57
Maşallah Melten hanım her geçen gün resim çekme kaliteniz artıyor...
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2012 19:58
Teşekkür ederim Ali bey,pratik yaptıkça daha iyi çekiyorum inş daha da iyi olacağım :))
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2012 21:07
[QUOTE=MISTIK]Ortadaki resme bayıldım. Böyle kolalı jelibonlar oluyor yarısı kırmızı yarısı siyah, onlar gibi:) [/QUOTE]
Bu balıkları sevmemdeki en büyük sebeplerden biri de,her birinin farkılı desenlerde olması:) Sanki farklı türleri bir arada besliyormuş gibi oluyor,bu da akvaryuma ayrı bir hava katıyor...
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2012 21:33
Maşallah güzel tür, ilgimi çekiyo benimde.Bol yavrular...
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2012 22:21
Akvaryuma bayan eli değdiği her halinden belli.Kurulumunuz çok güzel,herşey yolunda,balıkların formları gayet güzel..Emeğinize sağlık.Saygılar.