Benim Böyle bir becerim(hobim) var:)yazdıklarım
Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2009 15:17
[QUOTE=hasan_ali05] Abi gerçekten Tebrik ederim süper yazıyorsunuz.Bende isteyebilirmiyim bir isim ama ben ATATÜRK yazmanızı istiyorum [/QUOTE]
Sizin isteğinizi Atatürk resmi ve imzası şeklinde yaptım fakat şuan resim ekleyemiyrum,akşam eklemeye çalışacağım;umarım ATA'mıza yakışır bir çalışma olmuştur.
Saygılarımla.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2009 17:06
[QUOTE=DoGaN][QUOTE=destroyer]Doğan Abi,
Öncelikle konuyu takip ettim baya yoğun olduğunu anladım o yüzden çekinerek de olsa Onur S. Yiğit yazabilmen mümkün mü :) Onur Selçuk Yiğit'de olur ama o biraz uzun gibi :) Birde merak ettiğim birşey var her biri yaklaşık kaç dakika sürüyor acaba ?
Teşekkür ederim :)
[/QUOTE]
Teşekkür ederim :)
Mesela bu yazı için 5 dk.gibi bir zaman harcadım.
[/QUOTE]
Ellerine sağlık Abi :) Ayrıca sandığımdan çok çok hızlıymışsın :) Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2009 18:31
[QUOTE=DoGaN][QUOTE=hasan_ali05] Abi gerçekten Tebrik ederim süper yazıyorsunuz.Bende isteyebilirmiyim bir isim ama ben ATATÜRK yazmanızı istiyorum [/QUOTE]
Ank-Giray 2009-11-03 18:32:04
Sizin isteğinizi Atatürk resmi ve imzası şeklinde yaptım fakat şuan resim ekleyemiyrum,akşam eklemeye çalışacağım;umarım ATA'mıza yakışır bir çalışma olmuştur.
Saygılarımla.
[/QUOTE] Abi bir ricam etsem Giray Ataseven yazarmısın eğer seni yormassam tabıkı bu arada yetenegıne çok hayran kaldım abı yıllardır sankı hat calısması yapan ustalar gıbısın tebrık ederım ......![Tebessüm](http://www.akvaryum.com/Forum/smileys4/smiley1.gif)
Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2009 21:34
[QUOTE=DoGaN][QUOTE=hasan_ali05] Abi gerçekten Tebrik ederim süper yazıyorsunuz.Bende isteyebilirmiyim bir isim ama ben ATATÜRK yazmanızı istiyorum [/QUOTE]
Saygılarımla.
[/QUOTE]
İmzalı olan;
Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2009 21:49
Doğan Bey, yazı yeteğiniz çok güzel. Dünyanın en büyük tasarım sitelerinden Deviantart'ta bu yeteneğinizi sergileyebilirsiniz. Sitede online alışveriş desteği de var.
Örnek kaligrafist üye sayfası:
http://dracozerocool.deviantart.com/art/MY-KALIGRAFI-NAME-54948823?offset=10
Örnek kaligrafist üye sayfası:
http://dracozerocool.deviantart.com/art/MY-KALIGRAFI-NAME-54948823?offset=10
Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2009 22:29
[QUOTE=Ank-Giray][QUOTE=DoGaN][QUOTE=hasan_ali05] Abi gerçekten Tebrik ederim süper yazıyorsunuz.Bende isteyebilirmiyim bir isim ama ben ATATÜRK yazmanızı istiyorum [/QUOTE]
[/QUOTE]
Saygılarımla.
[/QUOTE] Abi bir ricam etsem Giray Ataseven yazarmısın eğer seni yormassam tabıkı bu arada yetenegıne çok hayran kaldım abı yıllardır sankı hat calısması yapan ustalar gıbısın tebrık ederım ......![Tebessüm](http://www.akvaryum.com/Forum/smileys4/smiley1.gif)
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2009 22:18
Doğan abi saol gercekten muthıs derecede güzel olmus elıne emegıne yüregine saglık abı :)
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2009 16:32
[QUOTE=Ank-Giray]Doğan abi saol gercekten muthıs derecede güzel olmus elıne emegıne yüregine saglık abı :)[/QUOTE]
Teşekkürler Giray bey,beğendiğinize savindim.Sağlıklı günler dileğiyle.
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2009 23:15
Doğan abi Funda Batuhan yazabilirmisin ? ![Tebessüm](smileys4/smiley1.gif)
Şöyle yanarlı dönerli birşey yaparsan sevinirim.![Göz%20Kirpma](smileys4/smiley2.gif)
![Utangaç](smileys4/smiley9.gif)
Batuaydin 2009-11-11 23:16:33
![Tebessüm](smileys4/smiley1.gif)
Şöyle yanarlı dönerli birşey yaparsan sevinirim.
![Göz%20Kirpma](smileys4/smiley2.gif)
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2009 16:42
Abi esin ve abdullah yazabilirmisin caf caflı olursa sevinirim
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2009 20:08
[QUOTE=Batuaydin] Doğan abi Funda Batuhan yazabilirmisin ? ![Tebessüm](smileys4/smiley1.gif)
Şöyle yanarlı dönerli birşey yaparsan sevinirim.![Göz%20Kirpma](smileys4/smiley2.gif)
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2009 20:51
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2009 10:10
[QUOTE=DoGaN][QUOTE=Batuaydin] Doğan abi Funda Batuhan yazabilirmisin ? ![Tebessüm](smileys4/smiley1.gif)
[/QUOTE] [/QUOTE]
[/QUOTE] [/QUOTE]
Tüh ya kız resmi göremeden ayrıldık iyimi ![Big%20smile](smileys4/smiley4.gif)
Doğan abi sanada uğraş verdim kusura bakma.![Utangaç](smileys4/smiley9.gif)
Başka Funda bulayımda bari resim boşa gitmesin.![Kahkaha](smileys4/smiley36.gif)
![Big%20smile](smileys4/smiley4.gif)
Doğan abi sanada uğraş verdim kusura bakma.
Başka Funda bulayımda bari resim boşa gitmesin.
![Kahkaha](smileys4/smiley36.gif)