Bitkili Akvaryumda Zemzem Suyu
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2015 23:27
Aşağıdaki konu size fikir verebilir:
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2015 11:30
Bilerek yapmadım hata sonucu olduğunu söyledim. Suyu tamamen boşaltıp çiçeklere mii döksem tavsiyeniz nedirUndeRoath 2015-04-10 11:40:22
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2015 11:41
Suyu tamamen boşaltırsanız akvaryum yeni kurulmuş gibi olur. Akvaryumunuz kaç litre? 5 litre toplama göre çok değilse haftalık su değişimine devam edin. Balıklar etkilenmiş gibi görünüyorsa küçük bir akvaryum için dinlenmiş suyla %50 değişim yapabilirsiniz önlem olarak.
M.Tuna 2015-04-11 02:02:32
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2015 01:39
[QUOTE=UndeRoath]Bilerek yapmadım hata sonucu olduğunu söyledim. Suyu tamamen boşaltıp çiçeklere mii döksem tavsiyeniz nedir[/QUOTE]
Akvaryum düzeni oturmuş, ayrı bir tankınız varsa balıkları oraya alınız. Sonrasında tanktaki suyu belirttiğiniz gibi çiçek veya ağaçları sulamada kullanabilirsiniz. Boşalttığınız akvaryumu tekrar doldurunuz ve yaklaşık 15-20 gün sonra biyolojik döngü oturduktan sonra balıkları eski yerine alınız. Tavsiyem bu yönde, keyifli hobiler![](smileys4/smiley1.gif)
Akvaryum düzeni oturmuş, ayrı bir tankınız varsa balıkları oraya alınız. Sonrasında tanktaki suyu belirttiğiniz gibi çiçek veya ağaçları sulamada kullanabilirsiniz. Boşalttığınız akvaryumu tekrar doldurunuz ve yaklaşık 15-20 gün sonra biyolojik döngü oturduktan sonra balıkları eski yerine alınız. Tavsiyem bu yönde, keyifli hobiler
![](smileys4/smiley1.gif)
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2015 02:01
Arkadaşlar merhaba,
Konuyu lütfen teknik sınırlar içinde sürdürelim.
Bunun dışındaki mesajları sildim.