Bitkili Beslenebilecek Balıklar Ve Bitki Türleri
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2019 22:54
150 litre bitkili akvaryum kurmayı düşünüyorum co2 sistemlerine çok girmek istemiyorum
İçinde kullanacağım malzemeler:
-Tetra ex 600 plus dış filtre
-Tetra 100watt ısıtıcı
-Eheim 3702 hava motoru
-Işık karar vermedim
Bu tür bi sistem için bitki türü ve balık türü önerir misiniz ve bitkiler için kum balıklar küçük olmasın minimum 6-7 cm
Not: Aslında akvaryum alınırken ilk önce tür belirlenmelidir aklımda oranda japon balığı vardı fakat bitkiyle olmuyor o yüzden önerilerinizi bekliyorum
İçinde kullanacağım malzemeler:
-Tetra ex 600 plus dış filtre
-Tetra 100watt ısıtıcı
-Eheim 3702 hava motoru
-Işık karar vermedim
Bu tür bi sistem için bitki türü ve balık türü önerir misiniz ve bitkiler için kum balıklar küçük olmasın minimum 6-7 cm
Not: Aslında akvaryum alınırken ilk önce tür belirlenmelidir aklımda oranda japon balığı vardı fakat bitkiyle olmuyor o yüzden önerilerinizi bekliyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2019 19:42
Bitki olarak Lowtech bitkiler diye aratırsınız o türlerden alırsınız. Işık önemli litre başına 1/3,1/4 w ışık yeter. Bununla beslenebilecek türler:
Ciklet olarak brikardi, kribensis, melek, lelopi, Geophagus pellegrini
Canlı doğuranların hepsi
Tetraların çoğu ( kongo tetra hariç)
Malawiler, tropheuslar olmaz.
Yine de almak istediğiniz türün bitkili akvaryumda bakılabileceğinden emin olmak için sorarsınız.
Canlı doğuranların hepsi
Yine de almak istediğiniz türün bitkili akvaryumda bakılabileceğinden emin olmak için sorarsınız.
Teşekkür Edenler: [T]215418,Ulvikerem[/T]
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2019 22:55
[QUOTE=çulsuz]Bitki olarak Lowtech bitkiler diye aratırsınız o türlerden alırsınız. Işık önemli litre başına 1/3,1/4 w ışık yeter. Bununla beslenebilecek türler:
Canlı doğuranların hepsi
Yine de almak istediğiniz türün bitkili akvaryumda bakılabileceğinden emin olmak için sorarsınız. [/QUOTE]
Ciklet yemez mi bu arada co2 li sisteme de girebilirim şuan aklımda 200-250lt high tech akvaryum var
Canlı doğuranların hepsi
Yine de almak istediğiniz türün bitkili akvaryumda bakılabileceğinden emin olmak için sorarsınız. [/QUOTE]
Ciklet yemez mi bu arada co2 li sisteme de girebilirim şuan aklımda 200-250lt high tech akvaryum var
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2019 23:30
Yemeyen cikletleri yazdım.
Bu kadar büyük hacimde hightech bitkili hem zor hem pahalı oluyor. İlk tecrübeniz ise daha az yatırım yapmanızı tavsiye ederim.
Bu kadar büyük hacimde hightech bitkili hem zor hem pahalı oluyor. İlk tecrübeniz ise daha az yatırım yapmanızı tavsiye ederim.
Teşekkür Edenler: [T]215418,Ulvikerem[/T]