Bitkili Discus Akvaryum Kurulumu
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2008 23:16
Selam;
Hocam, bir tebrik de size gönderiyorum,daha önce de , değişik görüntü paylaşımlarınız beğenerek izledim,işimin yoğunluğundan cevap yazamamıştım,sizde Akvaryum com'un güzel kokan güllerinden siniz desem,beni yanlış anlamazsınız,umarım.Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2008 23:28
[QUOTE=naci]Selam;
Hocam, bir tebrik de size gönderiyorum,daha önce de , değişik görüntü paylaşımlarınız beğenerek izledim,işimin yoğunluğundan cevap yazamamıştım,sizde Akvaryum com'un güzel kokan güllerinden siniz desem,beni yanlış anlamazsınız,umarım.Saygılar...
[/QUOTE]
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim.Ben sadece rasladığım güzellikleri siz değerli arkadaşlarla paylaşmayı seviyorum.Umarım bu paylaşımlar yararlı oluyordur...
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2008 23:44
Elinize yüreğinize sağlık.Sizin çalışmalarınızı takip ediyorum,yeni çalışmalarınızı merakla ve sabırsızlıkla bekliyeceğim.
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2008 00:52
Bu akvaryumda ne pıranha beslerım ya :)
resımler ıcın cok tsk ler.
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2008 11:26
Murat Abi paylaşımlarını beyeni ile takip ediyoruz.İnşallah bu paylaşım akvaryumlarından birine sahip olursunuz.
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2008 13:26
[QUOTE=St.JohnStoNe]
Murat Abi paylaşımlarını beyeni ile takip ediyoruz.İnşallah bu paylaşım akvaryumlarından birine sahip olursunuz.
Çok şükür bu kadar da olmasada bir kaç akvaryumumuz var.İnşallah sizler daha güzellerine sahip olursunuz...
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2008 13:41
[QUOTE=erciyes][QUOTE=St.JohnStoNe]
Çok şükür bu kadar da olmasada bir kaç akvaryumumuz var.İnşallah sizler daha güzellerine sahip olursunuz...
[/QUOTE]
Sağol Murat Abi'cim.
Tek ben değil, darısı böyle akvaryum kurmak isteyenlerin başına.
![Big%20smile](http://www.akvaryum.com/Forum/smileys/smiley4.gif)
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2008 22:37
Akvaryumun izlemine diyecek, keyfim yok.Fotograflardan bile ne kadar güzel bir akvaryum oldugu ,açıkca belli oluyor.