Bitkili Karides Akvaryumum 50*30*40h
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2014 10:31
![](smileys4/nazar.gif)
![](smileys4/nazar.gif)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2014 14:38
Bitkilerin formları çok iyi.
Birkaç ay sabret, çok güzel bir tank çıkacak ortaya.
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2014 14:53
[QUOTE=Kerkyon]Gökşen abim,
benim tankın içinden çok tank hoşuma gitti :D ama şuda var ki içininde dışından ayrı kalır yani yok :) [/QUOTE]
[QUOTE=-doctore-]Bitkilerin formları çok iyi.
benim tankın içinden çok tank hoşuma gitti :D ama şuda var ki içininde dışından ayrı kalır yani yok :) [/QUOTE]
Eyw. Vahdet kardeşim, daha iyileri daha güzelleri senin olsun inş.
[QUOTE=-doctore-]Bitkilerin formları çok iyi.
Birkaç ay sabret, çok güzel bir tank çıkacak ortaya.
[/QUOTE]
Aynen kardeşim, saolsun Bülent abi çok güzel bitkilerinden vermiş, formları cok ıyı, biraz sabredip kimlerle devam edicez bakıcaz =)
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2014 16:25
[QUOTE=ka2n]Filtrenin çekiş borusunu cam tarafına koysanız daha güze olmaz mı?[/QUOTE]
Bu şekilde genel bir dalgalanma oluyor su yüzeyinde, o yüzden böyle yaptım, hava motoru kullanmıyorum, su yüzeyini dalgalandırarak ona gerek duymuyorum :)
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2014 09:26
Yakın zamanda orman gibi olur artık :)
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2014 09:30
Maaşallah inşaat hızla gelişmiş, destekleyen arkadaşlarda sağolsun, hindintan cevizinden yuvayıda halletmişsin, gelişmeleri artık hep beraber takip ederiz sağlıklı güzel hobiler.
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2014 12:53
[QUOTE=mesutok]Maaşallah inşaat hızla gelişmiş, destekleyen arkadaşlarda sağolsun, hindintan cevizinden yuvayıda halletmişsin, gelişmeleri artık hep beraber takip ederiz sağlıklı güzel hobiler.[/QUOTE]
Yok abi ya yavas yavas ilerliyoruz :)) bitkiler icime sindi ama bakalim nasi olacak, bulent abi saolsun guzel bitkiler verdi.. Hindistan cevizinide kendim yaptim abi, aldim bitane arkadasla hem yedik hemde guzelce parcaladik falan :)) bi hafta icinde falanda mayaliyi halledicem, artik bekleyip gelismeleri gorecegiz :)) bu zamana kadar desteklerini esirgemeyen herkese tekrar tesekkur ediyorum..
Yok abi ya yavas yavas ilerliyoruz :)) bitkiler icime sindi ama bakalim nasi olacak, bulent abi saolsun guzel bitkiler verdi.. Hindistan cevizinide kendim yaptim abi, aldim bitane arkadasla hem yedik hemde guzelce parcaladik falan :)) bi hafta icinde falanda mayaliyi halledicem, artik bekleyip gelismeleri gorecegiz :)) bu zamana kadar desteklerini esirgemeyen herkese tekrar tesekkur ediyorum..
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2014 10:04
Gökşen selamlar, hayırlı olsun öncelikle. Gayet güzel bir kurulum olmuş ama gözüme çarpan bir şey var o da ısıtıcı :) Oda sıcaklığın çok düşmüyorsa ısıtıcıyı iptal etmeni tavsiye ederim.
Gelişmeleri takip ediyorum, keyifli hobiler dilerim.
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2014 20:47
[QUOTE=Kerem Kalkan]Gökşen selamlar, hayırlı olsun öncelikle. Gayet güzel bir kurulum olmuş ama gözüme çarpan bir şey var o da ısıtıcı :) Oda sıcaklığın çok düşmüyorsa ısıtıcıyı iptal etmeni tavsiye ederim.
Gelişmeleri takip ediyorum, keyifli hobiler dilerim.
[/QUOTE]
Saol Kerem, ısıtıcı sürekli olmak zorunda, gündüzleri kombi yanmıyor evde kimse olmadıgı ıcın, o yuzden cıkarmam mumkun degıl..