bu akvaryuma fikri olan
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2007 20:48
Arkadaşlar bugün 65-36-26(66 lt) lık bir akvaryum aldım. Bunun içine hangi chicklid türünü atabilirim? Chicklid atamazsın diyenlere teşekkür ederim. Ama sadece olumlu ve mantıklı cevaplar verirseniz sevinirim
. Cevaplarınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.. Echoe 2007-05-03 20:55:55
![Smile](http://www.akvaryum.com/Forum/smileys/smiley1.gif)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2007 20:52
canlı doğuranlardan çok sıkıldım inanın 10 yıldır canlı doğuranlarla ilgileniyorum.en azından koyabileceğim chicklid türü yok mu S.P. falan..
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2007 20:54
[QUOTE=aydinmetin]"Ciklet atamazsınız" demek olumlu ve mantıklı bir cevap olsa gerek. [/QUOTE]
Echoe 2007-05-03 20:55:20
Tamamen katılıyorum.
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2007 20:58
1 Çift Leleupi olabilir (sıkılabilirsiniz), 1 çift mücevher olabilir (güzeldir), 1 erkek 2 dişi Calvus olabilir.
Gelişmelerini ve ileride yavru vermelerini beklemiyorum diyorsanız, az kayalık koyup akvaryumu kayalığa boğmazsanız 2-3 cm. 4 S.Prenses ve aynı boyda 4 Iceman de koyabilirsiniz.
(Balıklarınız küçük olduğundan belirttiğiniz ebadlarda fazla büyümeyeceklerdir, pigme gibi kalırlar)
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2007 20:59
Sarı prenses koyabilirsin 4 dişi 1 erkek şeklinde.
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2007 21:10
Cüce chiclidlerden 1e 2d gibi bir oran tercih edebilirsiniz. Yada Amerikan chiclidlerinden "ramirezi" " kakadu". İncelemenizi tavsiye ederim. ( illa chiclid besleyeceğim dediğiniz için. ) Sarı Prenses ve bunun gibi malawileri denememenizi öneririm.
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2007 21:13
Benim de tavsiyem 1e 3d sarı prenses.
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2007 21:19
Bence kesinlikle chiclid atamazsınız diye birşey yok .. Atabilirsiniz. 1 e 2 d sp olur bence. Arkadaşlar akvaryumcular neredeyse aynı boyutlarda akvaryumlarda bi sürü balık besliyolar ama bişey olmuyor. Hatta bazıları yavru bile alıyor.
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2007 21:25
[QUOTE=destroyer]Bence kesinlikle chiclid atamazsınız diye birşey yok .. Atabilirsiniz. 1 e 2 d sp olur bence. Arkadaşlar akvaryumcular neredeyse aynı boyutlarda akvaryumlarda bi sürü balık besliyolar ama bişey olmuyor. Hatta bazıları yavru bile alıyor.[/QUOTE]
Merak ettim hangi türden yavru alıyorlar bu boyutta akvaryumda.
Saygılar..