Chiclidlerim yavrulamıyor 2
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2014 23:03
Konuda dediğim gibi bi sorunum var akvaryum 150 lt 9sarı prensesim var 2 tanesi erkek 3 iceman var 2 tanesi erkek 2 tanede yunuum var başıklarım yeterli olgunlukda ama sarı prenseslerim hiç yavrulamadı ne yapmalıyım![](http://hizliresim/3854n0)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2014 00:28
Yavru almak için az tür ve uygun dişi erkek oranı olmalı. Sizin akvaryum için yapılması gereken öncelikle yunusları çıkarmak. Sarı prenses ve iceman kalabilir. Yalnız iki tür için de 1 erkek 4 dişi şeklinde bırakın. Sonra düzenli yavru alabilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2014 08:04
150 litre dediğiniz akvaryum 1 metre den küçükse 2 tür de olmaz. Balıkların show boya gelemezler.En ideali tek tür beslemektir.
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 00:40
Dediklerinizi yapdın sadece sarı prensesler kaldı diğerlerini de sarı prensesle değiştirdim akvaryumda şuan 14 sarı prenses ver 3 tanesi erkek diğerleri dişi sizce yavru gelirmi ne kadar sürer balıkların birbirine uyumu ve yavru almam yani özeti torun ne zaman gelir
![](smileys4/smiley9.gif)
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 01:08
ilkten bende yavru almıyordum akvaryumu kurduktan 1,2 ay sonra yavrulamaya başladı şimdi yavruları koycak yer bulamıyorum
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 08:06
[QUOTE=burak12aa]Dediklerinizi yapdın sadece sarı prensesler kaldı diğerlerini de sarı prensesle değiştirdim akvaryumda şuan 14 sarı prenses ver 3 tanesi erkek diğerleri dişi sizce yavru gelirmi ne kadar sürer balıkların birbirine uyumu ve yavru almam yani özeti torun ne zaman gelir
[/QUOTE]
![](smileys4/smiley9.gif)
Balık yerine yem alsaydınız daha iyi olurdu. 1e 5 d yeterli olurdu.En az 2 ay sürer.Su ısısı en az 26 derece olsun.
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 15:32
benim sarı prensesim var ama yavru vermiyor
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 15:48
[QUOTE=enes gerizekalı]benim sarı prensesim var ama yavru vermiyor
[/QUOTE]
Akvaryumunuza ait bilgi paylaşımında bulunursanız daha iyi yardımcı oluruz.
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2014 17:24
30lt ileride büyüteceğim bir akvaryum 3d 1e sarı prenses ve bir pompam var tabi süslerde
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2014 21:01
akvaryumu 150 litre gibi bir litreye çevireceğim
birde size bir şe soracağım yuvada bazen börle küçük küçük siyah şeyler oluyor bir e bir de d duruyor yavru olabilir mi
birde size bir şe soracağım yuvada bazen börle küçük küçük siyah şeyler oluyor bir e bir de d duruyor yavru olabilir mi