Discolarım :)
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2012 15:47
![](http://www.akvaryum.tc/Forum/dosyalar/118348/10_2_2012_16_54_18_1.jpg)
![](http://www.akvaryum.tc/Forum/dosyalar/118348/10_2_2012_16_54_18_2.jpg)
![](http://www.akvaryum.tc/Forum/dosyalar/118348/10_2_2012_16_54_18_3.jpg)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2012 16:05
Akvaryum hacminiz ne kadar acaba ?
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2012 16:38
hocam merhaba. akvaryumdan ya melekleri ya da discusları çıkartırsan iyi olacaktır. Meleklerin taşıdığı parazitler dolayısıyla discuslarınıza iyi gelmeyecektir.
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2012 12:16
[QUOTE=amorphis]
[QUOTE=mustafailker]Akvaryum hacminiz ne kadar acaba ?[/QUOTE] 200 lt
hocam merhaba. akvaryumdan ya melekleri ya da discusları çıkartırsan iyi olacaktır. Meleklerin taşıdığı parazitler dolayısıyla discuslarınıza iyi gelmeyecektir.
[/QUOTE] uzun süredirbirliktelr çıkarmayı düşünüyorum .8 tane akvaryumum var ama şuan meleklere yerim yok :)[QUOTE=mustafailker]Akvaryum hacminiz ne kadar acaba ?[/QUOTE] 200 lt
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2012 16:25
Discuslar en az 250 lt de tek başlarına beslenmelidirler. Ve genellikle cama cam akvryum tercih edilir çünkü günlük %20 dipçekimi gereklidir.
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2012 00:23
[QUOTE=mustafailker]Discuslar en az 250 lt de tek başlarına beslenmelidirler. Ve genellikle cama cam akvryum tercih edilir çünkü günlük %20 dipçekimi gereklidir.[/QUOTE]
haftada bir dip çekimi yapıyorum bazen dahada uzun sürdü üretimi şuanda düşünmediğim için günlük yapmıyorum . gayet sağlıklılar şebeke suyuna alışkanlar direk musluktan ilave ediyorum özel mamasıyla baktığım ilk erkeğim çok güzel diğerlerini alalı 2 ay kadar oldu onlarıda mamayla en kısa sürede büyüteceğim .üretim için bir çift erkeğe 50*50*50 yani 125 lt öneriyorlar.
ben şuan discuslarımın sağlığını ve görsel şovlarını izlemek istiyorum. üretim aşamasında gereğini yapacağım teşekkür ederim :)
[QUOTE=Ahmet Koç]Hoş görünüyor fakat discuslar çok hasssastır ona göre hareket edin üzülmeyin herhangi değişiklikte :)[/QUOTE]
teşekkür ederim biliyorum ama inanın yazıldığı gibi değil ortamına alıştıktan sonra elimden yiyecek seviyeye gelebiliyorlar.
haftada bir dip çekimi yapıyorum bazen dahada uzun sürdü üretimi şuanda düşünmediğim için günlük yapmıyorum . gayet sağlıklılar şebeke suyuna alışkanlar direk musluktan ilave ediyorum özel mamasıyla baktığım ilk erkeğim çok güzel diğerlerini alalı 2 ay kadar oldu onlarıda mamayla en kısa sürede büyüteceğim .üretim için bir çift erkeğe 50*50*50 yani 125 lt öneriyorlar.
ben şuan discuslarımın sağlığını ve görsel şovlarını izlemek istiyorum. üretim aşamasında gereğini yapacağım teşekkür ederim :)
[QUOTE=Ahmet Koç]Hoş görünüyor fakat discuslar çok hasssastır ona göre hareket edin üzülmeyin herhangi değişiklikte :)[/QUOTE]
teşekkür ederim biliyorum ama inanın yazıldığı gibi değil ortamına alıştıktan sonra elimden yiyecek seviyeye gelebiliyorlar.