DİSCUS YENİDEN
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 12:50
Maşallah sağlıklı yavrular.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 20:39
Ertan bey maşallah çok güzeller. üretimden ziyade yavru büyütmek çok meşakatli bir durum ama bu güzellerden de yavru almamak olmaz derim :)
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 23:42
Serkan bey üretim zor olsada bu balıklar ana tankta yumurtladı ve larvalar çıkmaya başladılar bile ![](smileys4/smiley1.gif)
araya mecburen cam koydum bakalım sonuç ne olacak.
![](smileys4/smiley1.gif)
araya mecburen cam koydum bakalım sonuç ne olacak.
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2014 00:01
Teşekkürler,Birşeyi istemezsen üzerine düşmezsen olurmuş derler,gerçekten oluyormuş.Çeşme suyunda ana tankta larva çıkardılar ama ben pek yaşayacakları umudunda değilim yinede.
[QUOTE=thefish]Tankta, balıklarda maşallah çok iyiler. Yumurtaları takip ediyoruz, İnşallah bu güzel balıkları çoğaltabilirsiniz.[/QUOTE]
[QUOTE=thefish]Tankta, balıklarda maşallah çok iyiler. Yumurtaları takip ediyoruz, İnşallah bu güzel balıkları çoğaltabilirsiniz.[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 18:53
Abi balıklar çok güzel nazar değmesin.Ayrıca akvaryumun suyu çok temiz sanki balıklar uuyor
![](smileys4/smiley1.gif)
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 19:13
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 22:29
Ertan bey balıklar çok güzel yurtdışından gelmiş sanırım çünkü balıklara bu kadar boya orada verilir.Show için beslerler.Umarım karaciğerleri zarar görmemiştir.İyi hobiler.
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 23:01
Balıkların maşallahı var gerçekten. Tebrikler.
Boya konusunu ortaya atan arkadaşın göndereceği verileri merakla bekliyorum. Gerçekten balık boyama işlemi var mı acaba ?
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 23:47
Teşekkürler Boyalı balıklarım varmış öğrenmiş oldum.
[QUOTE=erkanerkan]Ertan bey balıklar çok güzel yurtdışından gelmiş sanırım çünkü balıklara bu kadar boya orada verilir.Show için beslerler.Umarım karaciğerleri zarar görmemiştir.İyi hobiler.[/QUOTE]
[QUOTE=erkanerkan]Ertan bey balıklar çok güzel yurtdışından gelmiş sanırım çünkü balıklara bu kadar boya orada verilir.Show için beslerler.Umarım karaciğerleri zarar görmemiştir.İyi hobiler.[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2014 07:56
Ertan bey tebrikler ve de maşallah :)
Erbil Çapcıoğlu 2014-02-24 07:57:23