En son ne zaman hayal kırıklığına uğradınız.
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2014 23:42
Ben dün. Çünkü çöpçü ve vatozların balık pisliği ile beslendiğini sanıyordum. Ama dün öğrendim ki yokmuş öyle birşey balık dışkısı ile beslenen bir balık
Bilgi deniz gibidir o denizde bir damla olsam ne mutlu bana daha öğrenmem gereken çok şey var :D Hayırlı geceler iyi izlemeler :)
![](smileys4/smiley4.gif)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2014 23:55
bende suya oksijen sağlamak için hava motoruna gerek duymadan sadece su yüzeyinin dalgalanmasıyla oksijenin çözüldüğünü ögrenince çok şaşırmıştım
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2014 00:10
Japon Balıklarının Japonyadan gelmediğini öğrendiğim gün yıkılmıştım
( Fazla Olmasada ciddiyim yani Japonyadan geldiğini sanıyordum :)
![](smileys4/alkis.gif)
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2014 00:16
[QUOTE=omer2to]sadece dalgalanma oksijen sorununu çözermi ki
illa kabarcıklar olmayacak mı ?[/QUOTE]
![](smileys4/alkis.gif)
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2014 01:05
Bende canlı doğuran olan molilerin tuzlu suda da yaşadığını öğrendiğimde( hayvanat bahçesinde deniz akvaryumunda gördüğümde) kısa süreli bir şok yaşamıştım açıkçası.
Saygılar.
![](smileys4/smiley5.gif)
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2014 11:38
[QUOTE=balikci23] Bende canlı doğuran olan molilerin tuzlu suda da yaşadığını öğrendiğimde( hayvanat bahçesinde deniz akvaryumunda gördüğümde) kısa süreli bir şok yaşamıştım açıkçası.
Saygılar.[/QUOTE]
Cidden tuzlu suda da yaşıyor Mu?
![](smileys4/smiley5.gif)
Saygılar.[/QUOTE]
![](smileys4/smiley3.gif)
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2014 22:41
Ya bazı yorumlar varki gülmekten öldüm :))) Alemsiniz yaaa :)) Neyse samimi bir sohbet ortamı oldu. Ben akvaryuma çok sağlam, süper, taş gibi balık dedikleri için alıpta akvaryumumda sadece ölen tek iki balık olan salvinilerden sonra baya hayal kırıklığı yaşamıştım :)
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 23:43
Aklıma geldi de bir keresinde (yıl 2002) akvaryumcuda çok güzel bir balık gördüm. Yaklaşık boyutu 7-8 cm civarıydı. Türünü sorduğumda 'AY KUYRUK SNOW PRENSES' olduğunu söyledi akvaryumcu: Tabi ki nadir tür buldum düşüncesiyle oldukça sağlıksız olduğunu fark ettiğim halde bu balığı aylık haçlığımın çok büyük bir miktarını ödeyerek alıp akvaryumuma ekledim. Aradan aylar geçmesine rağmen(yaklaşık 7 ay gibi bir süre)balığın boyutunda en ufak bir değişim olmadı ve dişi snowlarımla hiç ilgilenmedi.
Yıllar yıllar sonra öğrendim ki o balık ay kuyruk snow prenses olmayı bırakın bir Malawi türü bile değildi. Bu balık brichardinin albinosuydu.
Saygılar.
Yıllar yıllar sonra öğrendim ki o balık ay kuyruk snow prenses olmayı bırakın bir Malawi türü bile değildi. Bu balık brichardinin albinosuydu.
![](smileys4/ugurabi.gif)
Saygılar.