İSTANBUL HOBİ BULUŞMASI 14/02/2015 CUMARTESİ
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2015 09:33
Öncelikle herkese hayırlı cumalar dilerim, yönetici arkadaşlardanda anlayış bekliyorum konumuz en fazla kişi tarafından burada görülecektir, sonrasında silinebilir zaten 1 gün duracak. kralexxx 2015-02-13 09:41:16
uzun süre geçti buluşmamız üzerinden güzel keyifli bir sohbet olacak yine inşallah, güzel bir fotograf makinası getirilirse sevinirim ![](http://www.akvaryum.com/Forum/smileys4/smiley2.gif)
![](http://www.akvaryum.com/Forum/smileys4/smiley2.gif)
14.02.2015 Cumartesi günü saat 12:00 civarında Eminönünde Yeni Cami önünde buluşma olacaktır.
Şimdilik Allahın izniyle katılacak kişiler;
Kadir TURAN (Adige42)
Hasan IŞILDAK (Kralexxx)
Geç kalan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler, 0539 956 01 78
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2015 09:38
Abi keşke ben oradayken yapsaydık böyle birşey ya :) Kadir abiyi falanda tanımış olurdum napalım nasip ben geldiğim zamanda yaparız inşallah böyle bişey :) şimdiden keyfiniz sohbetiniz gezmeniz bol olsun hepinize saygılar
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2015 09:40
Hasan orda olacagım ınsaallah:-)
[QUOTE=Erkan26] Abi keşke ben oradayken yapsaydık böyle birşey ya :) Kadir abiyi falanda tanımış olurdum napalım nasip ben geldiğim zamanda yaparız inşallah böyle bişey :) şimdiden keyfiniz sohbetiniz gezmeniz bol olsun hepinize saygılar[/QUOTE]
Erkan bakarsın hamamyolunda bir kahve ıcerız senınle de:-)Kısmet..
[QUOTE=Erkan26] Abi keşke ben oradayken yapsaydık böyle birşey ya :) Kadir abiyi falanda tanımış olurdum napalım nasip ben geldiğim zamanda yaparız inşallah böyle bişey :) şimdiden keyfiniz sohbetiniz gezmeniz bol olsun hepinize saygılar[/QUOTE]
Erkan bakarsın hamamyolunda bir kahve ıcerız senınle de:-)Kısmet..
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2015 09:45
[QUOTE=adige42]Hasan orda olacagım ınsaallah:-)
Erkan bakarsın hamamyolunda bir kahve ıcerız senınle de:-)Kısmet..[/QUOTE]
Erkan bakarsın hamamyolunda bir kahve ıcerız senınle de:-)Kısmet..[/QUOTE]
Abi madem biliyorsun buraları atla gel bir hafta ya :)) porsuk çayı kenarında iki tavla oynar içeriz kahvemizi :)
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2015 10:13
Erkan ben Kütahya'da okudum üniversiteyi,Eskişehir'e çok gelmişliğim vardır.Az çok bilirim oraları kısmet inşaallah yolumuz düşerse geliriz tabiki.
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2015 10:19
İnşallah yolun düşer abi, sana özelden numaramı yazıyım ben yakın bi zamanda forumu bırakabilirim veya bırakmasamda bu kadar çok durmıcam artık kimse kalmadı forumda :)
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2015 10:26
Erkan inşaallah yolum duserse ararım tabıkı.Forum da paylasım olmayınca tabıkı tadı olmuyor,paylasım olacak arkadaslık olacak ki tadı cıksın forumun.
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2015 09:28
Hasan bey aramiz 1000 km olmasa size katilirdim. Umarim guzel saatler geçirir hos muhabbetler edersinizve bizimlede ffotoğrafları paylasirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2015 13:17
Hasan kardeşim umarım gününüz güzel muhabbetiniz bol ve bereketli olur. Vardiya müsait olsaydı bende aranızda olmayı çok isterdim. Bir dahaki sefere inşaAllah.
![](smileys4/smiley1.gif)
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2015 14:23
Hasan bey dunden bugune neler oldu? Yedikleriniz ictikleriniz sizin olsun neler yaptiniz?