İstanbul Maç?
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2010 11:43
[QUOTE=blue_zombi][QUOTE=Hamdi Kasal] [QUOTE Ayrıca biz 4 ümüz aynı takımda olursak kimse tutamaz :)) [/QUOTE]
Bizi kimse tutamaz derken acele edilen söz gibi geldi bana
hadi arkadaşlar...
[/QUOTE] Maçta görürsünüz desem yeterli bir cevap olurmu :))[/QUOTE] Biz maçlarda iddaa değil keyif muhabbet arıyoruz. İddaa maçlarda ki en son şey, aklı selim bir üye 4-5 arkadaşı ile bir maça geldiğinde sorun yaşamıştık bu gibi durumlar olacaksa ben maçlarda olmam. Maçları sadece spor amaçlı düzenleyeceğiz.
jacobsen__ 2010-05-15 11:44:55
![Göz%20Kirpma](smileys4/smiley2.gif)
[/QUOTE] Maçta görürsünüz desem yeterli bir cevap olurmu :))[/QUOTE] Biz maçlarda iddaa değil keyif muhabbet arıyoruz. İddaa maçlarda ki en son şey, aklı selim bir üye 4-5 arkadaşı ile bir maça geldiğinde sorun yaşamıştık bu gibi durumlar olacaksa ben maçlarda olmam. Maçları sadece spor amaçlı düzenleyeceğiz.
1.afyonlu03
2.jacopsen
3.muşlu hkn
4.blue_zombi abim (belki)
5.hamdi kasal
6.kerem seçkin
7-faruk erbasan
8-kaleci emre.
9-Ruşan
10.Enişte
11.Alinur
arkadaşlar getireceğiniz arkadaşlarınızı listeden çıkarttım. Forumdan üyelerle kadroyu tamamlamazsak oynamanın bir esprisi kalmayacak.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2010 12:26
[QUOTE=jacobsen__][QUOTE=blue_zombi][QUOTE=Hamdi Kasal] [QUOTE Ayrıca biz 4 ümüz aynı takımda olursak kimse tutamaz :)) [/QUOTE]
hadi arkadaşlar...
![Göz%20Kirpma](smileys4/smiley2.gif)
1.afyonlu03
2.jacopsen
3.muşlu hkn
5.hamdi kasal
6.kerem seçkin
7-faruk erbasan
8-kaleci emre.
9-Ruşan
10.Enişte
11.Alinur
arkadaşlar getireceğiniz arkadaşlarınızı listeden çıkarttım. Forumdan üyelerle kadroyu tamamlamazsak oynamanın bir esprisi kalmayacak.
[/QUOTE]
Doğan abi abimde kaleci ama maçta nerede oynar bilmem..Arkadaşlarımın biri foruma üye ama üyeliğini unutmuş :(Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2010 23:21
1.afyonlu03
2.jacopsen
3.muşlu hkn
5.Hamdi Kasal
6.Kerem Keçkin
7-Faruk Erbasan
8-kaleci emre.
9-Ruşan
10-Ruşanın Enişte
11-Alinur
12-Abdullah Sökücü
Şuan 13 kişiyiz sahayı yavaştan ayalıyabilirsek güzel olur..1 Kişi daha aranıyor oynamak istiyenlerin dikkatine..
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 10:58
Seyahatten döndüm :)
Kadroyu tamamlayalım ben sahayı ayarlarım merak etmeyin.
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 15:06
[QUOTE=blue_zombi]Evet tarih bence hafta içi çarşamba olsun perşembe Aşk-ı Memnu filan var :))[/QUOTE]
![Kafasi%20Karismis](http://www.akvaryum.com/Forum/smileys4/smiley5.gif)
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 16:28
[QUOTE=blue_zombi]Evet tarih bence hafta içi çarşamba olsun perşembe Aşk-ı Memnu filan var :))[/QUOTE]
Ne alakası var ![Kafasi%20Karismis](http://www.akvaryum.com/Forum/smileys4/smiley5.gif)
Doğan sen sahayı ayarla kardeşim maçlara bir an önce başlayalım.