Japonlarım
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 23:33
[QUOTE=okty]
Ali ellerine sağlık güzel kareler.
hepsinin maşallahı var gayet sağlıklı görünüyorlar senin bitki canavarları
:) aslında en iyisi her aklımıza geldiğinde akvaryumla ilgilenmemek balıkların daha sağlıklı olmasına sebep oluyor.herşeyin fazlası zarar,aşırı ilgi,aşırı yemleme,fazla nüfus :) vs ...
[/QUOTE]
![](smileys4/nazar.gif)
![](smileys4/nazar.gif)
![](smileys4/nazar.gif)
Sağolasın abi elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyoruz.Haklısın abi o konuda akvaryumla balıklarla fazla uğraşmak iyi olmuyor yemlemeyi zamanında ölçülü yapmak en iyisi kendi hallerine bıraktın mı pek de sorun olmuyor.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 23:34
'Şu renk değiştirmeleri çok sinir edici bir olay. zaten sık balık kayıplarından dolayı muzdaribiz birde renk değişimi temelli insanı çileden çıkarıyor.siyah alıyoruz 15 gün sonra turuncu yada gümüş rengini alıyor :S
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 23:39
[QUOTE=okty]
'Şu renk değiştirmeleri çok sinir edici bir olay. zaten sık balık kayıplarından dolayı muzdaribiz birde renk değişimi temelli insanı çileden çıkarıyor.siyah alıyoruz 15 gün sonra turuncu yada gümüş rengini alıyor :S[/QUOTE]
Abi seranın color sticks yemini kestim siyahlar dışında olan balıkların bazılarında renkleri gitti özellikle orandanın.Boya rutüş mü yapsak ne yapsak bu balıklara ![](smileys4/smiley4.gif)
![](smileys4/smiley4.gif)
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2013 00:04
[QUOTE=@Lİ TOPLUKAYA]
[QUOTE=okty]
'Şu renk değiştirmeleri çok sinir edici bir olay. zaten sık balık kayıplarından dolayı muzdaribiz birde renk değişimi temelli insanı çileden çıkarıyor.siyah alıyoruz 15 gün sonra turuncu yada gümüş rengini alıyor vs... :S[/QUOTE]
okty 2013-01-29 00:04:32
Abi seranın color sticks yemini kestim siyahlar dışında olan balıkların bazılarında renkleri gitti özellikle orandanın.Boya rutüş mü yapsak ne yapsak bu balıklara ![](smileys4/smiley4.gif)
[/QUOTE]
yapıcaz artık bir şeyler böyle olmayacak
kara kalem çalışmasımı yapsak napsak![](smileys4/smiley36.gif)
![](smileys4/smiley17.gif)
![](smileys4/smiley36.gif)
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2013 01:09
[QUOTE=okty]
[QUOTE=@Lİ TOPLUKAYA]
[QUOTE=okty]
'Şu renk değiştirmeleri çok sinir edici bir olay. zaten sık balık kayıplarından dolayı muzdaribiz birde renk değişimi temelli insanı çileden çıkarıyor.siyah alıyoruz 15 gün sonra turuncu yada gümüş rengini alıyor vs... :S[/QUOTE]
[/QUOTE]
yapıcaz artık bir şeyler böyle olmayacak
kara kalem çalışmasımı yapsak napsak![](smileys4/smiley36.gif)
[/QUOTE]
![](smileys4/smiley17.gif)
Aynen abi ben olmadı şu sprey boyalardan alayım diyorum rengarenk boyar farklı bir tür diye sürerim piyasaya ![](smileys4/smiley36.gif)
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2013 23:31
Ali kardeşim nerelerdesin yahuu,kayıp ilanı vereceğim senin için haberin olsun
O kadar parayı nereye götüreceksin biraz es ver![](smileys4/smiley4.gif)
![](smileys4/smiley1.gif)