LD akvaryumun kuruluşu ve bugünlere nerden geldiği
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2009 14:20
Kardeşim süper gidiyor.Bence muhteşem biyer olucak.Bende çok merak etmeye başladım.Sizinki bence artık geniş bi hobi olacak...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2009 14:29
Selamlar,
Ömer bey maaşşallah süper gidiyor. Allah kolaylık versin. İlgiyle takip etmeye devam edeceğim.
Sağlıklı balıklar dilerim.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2009 18:17
[QUOTE=emreee]Kardeşim süper gidiyor.Bence muhteşem biyer olucak.Bende çok merak etmeye başladım.Sizinki bence artık geniş bi hobi olacak...[/QUOTE]
Emre Bey teşekkür ederim.Bu işe gönül verdik.Artık nasıl gider bilmiyorum ama sonuna kadar gitmeye kararlıyız.İnşallah herşey iyi gider.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2009 18:21
[QUOTE=SİLİVRİLİ]
Selamlar,
Ömer bey maaşşallah süper gidiyor. Allah kolaylık versin. İlgiyle takip etmeye devam edeceğim.
Sağlıklı balıklar dilerim.
[/QUOTE] İlginize değer birşeyler ortaya koyuyorsak ne mutlu bize.Teşekkür ederim.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2009 20:34
Maşallah maşallah
O tankları görünce içim bi garip oldu bide balık dolu görünce kayseriye bi uçak bileti ayırtıcaz galiba :)
O tankları görünce içim bi garip oldu bide balık dolu görünce kayseriye bi uçak bileti ayırtıcaz galiba :)
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2009 22:43
[QUOTE=TahaArif]Acaba kaç tane dış filtre kuruldu?Hayırlı olsun, Allah kaza ve belalardan korusun.[/QUOTE]
redrain 2009-01-07 00:19:09
22 adet tetra tec 1200 takılı şu an ama artacak gibi duruyor.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2009 23:08
Hayırlı olsun Ömer... Neler ile meşgul olduğun belli oluyor.
Yani ne yapıp edip illa beni Kayseriye getireceksin... Balıkları da senden alacağız gibi görünüyor =)
Tekrar hayırlı olsun biliyorsun elimden gelen her konuda yardıma hazırım ayrıca korkma ben pek meşgul olmuyorum ;)
Yani ne yapıp edip illa beni Kayseriye getireceksin... Balıkları da senden alacağız gibi görünüyor =)
Tekrar hayırlı olsun biliyorsun elimden gelen her konuda yardıma hazırım ayrıca korkma ben pek meşgul olmuyorum ;)
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2009 00:07
ÖmerBey,irade ve azminize hayran kaldım.İnşallah yüzünüzün akıyla çıkacaksınız bu işten.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun dileğiyle.Ayrıca bu işin sonunu sabırsızlıkla bekliyoruz.:)
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2009 00:19
[QUOTE=Hattat_Neyzen]Maşallah maşallah
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Kayseri'de sizleri misafir etmekten mutluluk duyarız.
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2009 00:21
[QUOTE=Salem]Hayırlı olsun Ömer... Neler ile meşgul olduğun belli oluyor.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Ümit seninle yeni tanıştık ama arkadaşlığımız dostluğa gidecek gibi güzüküyor.Cidden meşguliyetim artmaya başladı.İnsan yaptıkça daha iyisini düşünüyor.Düşünüp uygulamaya geçerken başka şeylerde düşünüyor.![Kahkaha](http://www.akvaryum.com/forum/smileys4/smiley36.gif)
![Kahkaha](http://www.akvaryum.com/forum/smileys4/smiley36.gif)
.
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2009 00:22
[QUOTE=krıza06]ÖmerBey,irade ve azminize hayran kaldım.İnşallah yüzünüzün akıyla çıkacaksınız bu işten.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun dileğiyle.Ayrıca bu işin sonunu sabırsızlıkla bekliyoruz.:)[/QUOTE]
İltifatınız için teşekkür derim.Bu işte yalnız olmadığımı ve değerli abime de burdan teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2009 00:43
Maşallah Ömer bey emeğinize değmiş çok güzel bir ortam sağlıklı hobiler dilerim kolay gelsin.
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2009 00:44
[QUOTE=MilesDavis]Maşallah Ömer bey emeğinize değmiş çok güzel bir ortam sağlıklı hobiler dilerim kolay gelsin.
[/QUOTE]redrain 2009-01-07 00:45:27
[/QUOTE]
Beğendiğinize sevindim.İnşallah zevkimiz artarak devam eder.