Maşallah Diyelim
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2009 14:37
[QUOTE=Batuaydin]
41 Kere
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2009 09:45
Mert kardeşim, gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün, milletine hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin.
Çok güzel bir duygu olduğunu anlamışsındır muhakkak. Aynı şeyleri 1999 yılı 2 Eylül tarihinde 15:02 de ben de yaşamıştım.
Ameliyathane kapısında hemşirenin kollarında ilk gördüğümde (sakıncalı elbette ama bunu insan o anda düşünemiyor) ilk doğduğu hali ile kanlı-buruşuk ve yeşil çuhaya sarılı iken hemşireden ısrarla isteyip incitmemeye çalışarak öpmüştüm. O anki duyguları tarif etmek cidden mümkün değil. Bunu senin de yaşamış olmana çok sevindim. Allah her insana ana-baba olmayı nasip etsin ve bu duyguları yaşatsın. Tekrar hayırlı uğurlu olsun, bahtı açık, ömrü sağlıklı ve uzun olsun.....
Çok güzel bir duygu olduğunu anlamışsındır muhakkak. Aynı şeyleri 1999 yılı 2 Eylül tarihinde 15:02 de ben de yaşamıştım.
![Big%20smile](smileys4/smiley4.gif)
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2009 10:55
[QUOTE=Semihsungur]Mert kardeşim, gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün, milletine hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin.
Ameliyathane kapısında hemşirenin kollarında ilk gördüğümde (sakıncalı elbette ama bunu insan o anda düşünemiyor) ilk doğduğu hali ile kanlı-buruşuk ve yeşil çuhaya sarılı iken hemşireden ısrarla isteyip incitmemeye çalışarak öpmüştüm. O anki duyguları tarif etmek cidden mümkün değil. Bunu senin de yaşamış olmana çok sevindim. Allah her insana ana-baba olmayı nasip etsin ve bu duyguları yaşatsın. Tekrar hayırlı uğurlu olsun, bahtı açık, ömrü sağlıklı ve uzun olsun.....
[/QUOTE] Binlerce teşekkür ederim Mustafa abi;bu duyguyu dünyada anlatabilecek kelime sanırım yok.O kadar mutluyum ki ayaklarım yere basmıyor.Tekrar güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum .Saygılarımla
[/QUOTE] Binlerce teşekkür ederim Mustafa abi;bu duyguyu dünyada anlatabilecek kelime sanırım yok.O kadar mutluyum ki ayaklarım yere basmıyor.Tekrar güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum .Saygılarımla
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2009 17:54
Maşallah Allah analı babalı büyütsün![Tebessüm](http://www.akvaryum.com/Forum/smileys4/smiley1.gif)
![Tebessüm](http://www.akvaryum.com/Forum/smileys4/smiley1.gif)
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2009 21:17
[QUOTE=reis]Maaşallah,Allah analı babalı büyütsün.
Allah acılarını göstermesin.
[/QUOTE] Çok teşekkür ederim Uğur abi sen bizden çok önce yaşadın bu mutluluğu tarif için kelime yok Saygılarımla Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2009 21:21
Allah ona önce mutluluk daha sonrada güzel balıklar ve büyük
akvaryumlar nasip etsin.Maşaallah abi allah analı babalı
büyütsün.Akvarist olacağı gözlerinden belli keratanın çok güzel ve tatlı gerçekten benim 6 aylık kardeşlerim var bizimkiler ikiz.Acayip ama biri akvaryumun camına vurup balıkları almaya çalışıyor diğeri ise korkuyor.![Big%20smile](smileys4/smiley4.gif)
abSOLUD 2009-06-26 21:22:29
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2009 21:23
[QUOTE=abSOLUD] Allah ona önce mutluluk daha sonrada güzel balıklar ve büyük akvaryumlar nasip etsin.Maşaallah abi allah analı babalı büyütsün.Akvarist olacağı gözlerinden belli keratanın çok güzel ve tatlı gerçekten benim 6 aylık kardeşlerim var bizimkiler ikiz.Acayip ama biri akvaryumun camına vurup balıkları almaya çalışıyor diğeri ise korkuyor.![Big%20smile](smileys4/smiley4.gif)
[/QUOTE] Tugay çok teşekkür ederim.Kendini bildiği andan itibaren akvaryum hayatında olacak
[/QUOTE] Tugay çok teşekkür ederim.Kendini bildiği andan itibaren akvaryum hayatında olacak
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2009 21:25
![](http://www.akvaryum.com/forum/dosyalar/21798/20090626_212522_DSC03352.jpg)
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2009 00:01
Allah'ım bu ne güzellik böyle,41 kere maşallah. Allah nazardan saklasın,Ana'lı,Baba'lı sağlık ve sıhhatle büyüsün inşallah. Tebrik ederim.
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2009 02:31
[QUOTE=MERT MURAT]
[/QUOTE]
Nazara karşı peygamberimizin söylediği iki şey olduğu bir hadisi-i şerif rivayet olunur efenim: "Maaşallah" ve "La havle vela kuvvete illa billah". İkisini de demiş olduk. Allah nazardan saklasın, çok şirin ve cin olduğu gözlerinden belli.![Big%20smile](smileys4/smiley4.gif)
Nazar boncuğumuzu da ekleyelim.![Utangaç](smileys4/smiley9.gif)
![](dosyalar/28109/20090627_023048_nazar2011.gif)
![](http://www.akvaryum.com/forum/dosyalar/21798/20090626_212522_DSC03352.jpg)
Nazara karşı peygamberimizin söylediği iki şey olduğu bir hadisi-i şerif rivayet olunur efenim: "Maaşallah" ve "La havle vela kuvvete illa billah". İkisini de demiş olduk. Allah nazardan saklasın, çok şirin ve cin olduğu gözlerinden belli.
Nazar boncuğumuzu da ekleyelim.
![Utangaç](smileys4/smiley9.gif)
![](dosyalar/28109/20090627_023048_nazar2011.gif)