MBUNAnın Yükselişi (fotolar sayfa 13)
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 17:01
Maşallah..![](smileys4/nazar.gif)
![](smileys4/nazar.gif)
Abi gerçekten çok güzel bi hobihanen var bol yavrular ..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 21:40
Konu açtım abi bak bugun çektim resimleri ordan bak balıklarına ![](smileys4/smiley4.gif)
![](smileys4/smiley4.gif)
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2012 00:03
Özverili çalışmanın sonucunda çok güzel işlevsel bir hobihane sizin deyiminizle mbunahane oluşturmuşsunuz hakkınızda hayırlısı olsun sağlıklı yavrular bol kazançlar dilerim...
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2012 00:27
Teşekkür ederim Bayram bey , sizinde çok güzel bir oluşumunuz var , umarım herşey gönlünüzce olur.Bu işleri , bu hobihane derdini çeken anlar sadece :) O yüzde sizede Allah sabır versin ,sıkılmadan öncü birisi olursunuz Türkiye de
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2012 21:06
Tek cümle. Hayalimdeki hobihane...![](smileys4/smiley1.gif)
![](smileys4/smiley1.gif)
Size ne mutlu... Benim bu noktaya gelmem için yemem gereken 20 fırın ekmek var.![](smileys4/smiley4.gif)
![](smileys4/smiley4.gif)
Umarım her şey gönlünüzce olur.![](smileys4/smiley1.gif)
![](smileys4/smiley1.gif)
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2012 00:57
Bugün Gürkan'ın mbunahanede idim.Gerçekten balıklar olsun, yavrular olsun 10 numara idi.Tabii bazı tankların bakıma ihtiyacı vardı ama o da sprulina tablet azizliği diyelim.Vaktim olsa ben temizlerdim de... İş güç araziye uymamda bahane oldu.Artık bir daha sefere.... :)
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2012 17:38
Gürkan tebrikler, konunu yeni farkettim.Malavi ihtiyacımda bir telefon uzağımdasın;) arada hatayla senide arasam gene birgün malavi için arayacağım..