Mutlu Akvaryum ?
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2012 23:35
[QUOTE=Volkan ULUĞ]
Askerden gelince tek dùsùncem tanklari kime yaptiracagim. Dùzgùn iscilik ve normal bi fiyat veren cikar insallah. Bu sıkıntıyı cözmek gerek izmirde.[/QUOTE]
Askerden gelince tek dùsùncem tanklari kime yaptiracagim. Dùzgùn iscilik ve normal bi fiyat veren cikar insallah. Bu sıkıntıyı cözmek gerek izmirde.[/QUOTE]
Birol abi çok çekerse durmuş abiyi kandırırız sıkıntı yapma sen sağ sağlim gel=)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2012 23:53
Yakında akvaryumlarımın bulunduğu yerdeki akvaryumları eve termal geldiği için çıkartmam gerekecek eskiler miadını doldudu . Yenilerini 110 cm lik 2 set yaptıracağım akvaryumlarımı kendim yapmayı düşünüyorum......
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2012 00:54
Volkan sen gel Birand'ın yakasına halleder o
Bende biraz fazla verip Birol abide yaptımanı tavsiye ederim, başın ağrımaz.
![](smileys4/smiley4.gif)
İzmir'in bu sıkıntısı yüzünden sonunda akvaryum ve profil işine giricem, çırakta hazır hemde Bornova'da Malawici bi eleman ![](smileys4/smiley10.gif)
![](smileys4/smiley10.gif)
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2012 00:55
[QUOTE=Okan Serbest]Yakında akvaryumlarımın bulunduğu yerdeki akvaryumları eve termal geldiği için çıkartmam gerekecek eskiler miadını doldudu . Yenilerini 110 cm lik 2 set yaptıracağım akvaryumlarımı kendim yapmayı düşünüyorum......[/QUOTE]
Elinden geliyorsa en temizi=)
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2012 01:21
Hiç yapmadım ama nasıl yapıldığını teorik olarak çok iyi biliyorum akvaryumlar fazla büyük olmıyacağı için adet sayısıda az yapabileceğimi düşünüyorum .......
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2012 06:52
[QUOTE=Okan Serbest]Yakında akvaryumlarımın bulunduğu yerdeki akvaryumları eve termal geldiği için çıkartmam gerekecek eskiler miadını doldudu . Yenilerini 110 cm lik 2 set yaptıracağım akvaryumlarımı kendim yapmayı düşünüyorum......[/QUOTE]
Okan bey yaptiracak oldgum tanklar ufak bi tank degil malesef, 500 + litre hacimli o yüzden isi bilenine birakiyorum
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2012 06:55
[QUOTE=Volkan ULUĞ]
Okan bey yaptiracak oldgum tanklar ufak bi tank degil malesef, 500 + litre hacimli o yüzden isi bilenine birakiyorum[/QUOTE]
Hayırlısıyla gel de , gerisini hallederiz kardeşim.
Okan bey yaptiracak oldgum tanklar ufak bi tank degil malesef, 500 + litre hacimli o yüzden isi bilenine birakiyorum[/QUOTE]
Hayırlısıyla gel de , gerisini hallederiz kardeşim.
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2012 06:57
[QUOTE=magara]Volkan sen gel Birand'ın yakasına halleder o Bende biraz fazla verip Birol abide yaptımanı tavsiye ederim, başın ağrımaz.İzmir'in bu sıkıntısı yüzünden sonunda akvaryum ve profil işine giricem, çırakta hazır hemde Bornova'da Malawici bi eleman [/QUOTE]
Halilcim keske bu sıkıntıyi sen cözebilsen =) Birol abinin isciligine sözúmùz olamaz ama herkes uygun fiyatli olmasini ister benimkide bu hesap kardesim.
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 02:38
ohh okan abi iyisin valla, biz hala termal gelsin diye bekliyoruz ümitsizce![](smileys4/smiley1.gif)
ohh okan abi iyisin valla, biz hala termal gelsin diye bekliyoruz ümitsizce
![](smileys4/smiley1.gif)