Paylaşımcı Üyelere Ces Akvaryum'dan Hediyeler
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2014 11:06
Hediyem elime ulaştı, Ces Akvaryum ve Akvaryum.com ailesine teşekkür ederim. Ayrıca bir kargo bu kadar mı sağlam ve güzel paketlenir,söylemeden geçmek haksızlık olurdu :)
JUMBO 2014-12-23 11:06:24
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2014 11:46
Yönetimden yaptığım paylaşımların bu yarışma kapsamına alınmamasını rica ediyorum.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2014 16:28
Maşallah diyelim hayırlı olsun sağlıklı balıklar diyelim bizlerde..Herşey gönlünüzce olsun
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2014 22:59
Hediye gönderiminde, bir ürün unutulmuştu sanırım. Mail attım ve gerekli çıkış kontrolleri yapıldıktan sonra ürün bu gün elime ulaştı. 2 sefer ürün gönderen ve tüm kargo ücretlerini karşılayan, ces akvaryuma bir kez daha teşekkür ediyorum. Kurumsal bir anlayış, profesyonel hizmet ve güven tazeleme, cesakvaryum.com' da. Teşekkürler, keyifli hobiler ![](smileys4/smiley1.gif)
![](smileys4/smiley1.gif)
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2014 21:17
Ces Akvaryum’ dan 1 parti hediye kazanan ve Ces Akvaryum ile iletişime geçen, akvaryum.com paylaşımcı üyelerine hediyeleri teslim edilmiştir.
İletişim bilgilerini göndermeyen aşağıda forum isimleri belirtilen üyeler hediyelerinizi almak için lütfen [email protected] adresine iletişim bilgilerinizi gönderiniz.
Kayhangayiranal
Muhammedilkar
M.halitkanbakoğlu
Saygılarımızla
İletişim bilgilerini göndermeyen aşağıda forum isimleri belirtilen üyeler hediyelerinizi almak için lütfen [email protected] adresine iletişim bilgilerinizi gönderiniz.
Kayhangayiranal
Muhammedilkar
M.halitkanbakoğlu
Saygılarımızla