Saklama kabında Kiraz Karides+Turuncu gözlü Kaplan Karides
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2013 20:46
![](http://www.akvaryum.org/Forum/dosyalar/104334/28_2_2013_20_45_20_1.jpg)
Böyle bir deneyim edinmek istiyordum. Pellia ve java moss geliyor bu akşam. Ama karidesleri gönderen arkadaşın kargosu sandığımdan hızlı geldi. 1 gün bitkisiz devam edecekler.
Beğenenler: [T]167786,Ahesya[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2013 20:48
Plastik akvaryumda görüntü dışında bir problem olmuyor ama kabın kireç tutmasına izin vermeyin.Kabı düzenli şekilde bulaşık süngeriyle temizleyin.
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2013 20:49
[QUOTE=oscarus]Plastik akvaryumda görüntü dışında bir problem olmuyor ama kabın kireç tutmasına izin vermeyin.Kabı düzenli şekilde bulaşık süngeriyle temizleyin.[/QUOTE]
Teşekkürler. Dikkate alacağım bu tavsiyeyi ![](smileys4/smiley2.gif)
![](smileys4/smiley2.gif)
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2013 20:54
[QUOTE=oscarus]
Bunlar da balık ve kaplumbağa için plastik akvaryumlar.
[/QUOTE]
Sarı prensesi görmüştüm de kablumbağa için olanı ilk kez görüyorum. Gayet hoşta durmuş açıkçası.
Teşekkür Edenler: [T]188595,Brothers[/T]
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 19:59
Kirazlar çok ilgilenmediği pipo filtre ile kaplanlar içli dışlı oldu.
Bir kaç bitki ekledim. 6 adette Turuncu gözlü kaplan karides.
Beğenenler: [T]167786,Ahesya[/T]
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 20:14
Tebrik ederim güzel bir düşünce olmuş konunuzun yakın takipçisi olacağım yaşadığınız olumlu olumsuz olayları bizlerle paylaşırsanız sevinirim.
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2013 00:55
Bilgehan,yine harika bir buluşla çıktın karşımıza!Keşke olmasaydı diyeceğim tek sorun,plastik kabın bulanıkmış hissi ve görüntüsü vermesi bence.
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2013 01:30
[QUOTE=knifefish]Bilgehan,yine harika bir buluşla çıktın karşımıza!Keşke olmasaydı diyeceğim tek sorun,plastik kabın bulanıkmış hissi ve görüntüsü vermesi bence.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Bu konuda hemfikiriz maalesef. Suda biraz kahverengi onla birlikte biraz kötü gösteriyor içeriyi.
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2013 01:34
[QUOTE=knifefish]Acaba kummu salınım yaptı?Kumu beyaz seçseydin belki dahamı aydınlık görünürdü!
[/QUOTE]
Işıktanda olabilir. Işığı kapatınca daha net görünüyor içerisi ![](smileys4/smiley36.gif)
![](smileys4/smiley36.gif)
Bazende yukarıdan bakıyorum su simsiyah görünüyor. Korkuyorum kendi kendime.
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2013 01:48
Bir süre gözlemle bakalım gidişat ne yönde olacak!Ona göre önlem alırsın artık,bendede büyük bir saklama kabı olacaktı bakayım nereye kaldırmışım!Bende bir deneme yapayım
...
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2013 01:51
[QUOTE=knifefish]Bir süre gözlemle bakalım gidişat ne yönde olacak!Ona göre önlem alırsın artık,bendede büyük bir saklama kabı olacaktı bakayım nereye kaldırmışım!Bende bir deneme yapayım
...
[/QUOTE]
Gözlemlemekteyim abi. İnşallah sonu güzel olur. Aslında pek bi farkı yok gibi akvaryumdam. Sadece görüntü olarak işte ![](smileys4/smiley18.gif)
![](smileys4/smiley18.gif)