Sallamasyon Amerikanyon
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2012 09:46
[QUOTE=BeZGiN]Hem de fitil fitil getiririm burnunuzdan.
[/QUOTE]
![](smileys4/reis.gif)
O zaman bundan sonra top Hakan'da.. Yaw haftasonu dünyanın işi oluyor gelemiyorum o yüzden haftaiçi olmasını istemiştim. Neyse ayarlarız icabında yani, 1 saat için eziyet olur doğru, ben öğleden sonra 1 saat geç geleceğim diyerek izin alabilir misin diye düşünmüştüm.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2012 11:17
[QUOTE=ramses77]
[/QUOTE]
Alırım almasına; izin konusunda problem yok. Ama iş yönünden aşırı yoğunluk var.
BeZGiN 2012-11-08 11:17:41
![](smileys4/reis.gif)
O zaman bundan sonra top Hakan'da.. Yaw haftasonu dünyanın işi oluyor gelemiyorum o yüzden haftaiçi olmasını istemiştim. Neyse ayarlarız icabında yani, 1 saat için eziyet olur doğru, ben öğleden sonra 1 saat geç geleceğim diyerek izin alabilir misin diye düşünmüştüm.
[/QUOTE]
Alırım almasına; izin konusunda problem yok. Ama iş yönünden aşırı yoğunluk var.
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2012 11:37
[QUOTE=BeZGiN]
[QUOTE=ramses77]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
![](smileys4/reis.gif)
[/QUOTE]
Anladım dostum, sorun değil hep burdayız, yoğunluğun azaldığı zamana yaparız. Haberleşirim gözüm kapıda kulağım kirişte ![](smileys4/smiley2.gif)
![](smileys4/smiley2.gif)