şelale tipi filtre
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2006 20:54
arkadaslar internette aramama agmen şelale tipi filtrelerin fiyatlarını bulamadım bıldıgınız adres varsa verebılır mısınız.... bırde bu fıltreler iç filtreye göre iyimi yoksa kötümü akvaryumum 50*30*30 filtre içinde oldukca buyuk gozukuyor zannedersem selale tıplerde sadece boru gıbı bır sey ınıyor dımı...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2006 21:46
Evet şelale filtrelerde sadece boru iniyor, ancak çıkardığı su sesinden rahatsız olabilirsiniz. Fiyatları 20-50 ytl arası bildiğim kadarıyla. İç filtre kadar mekanik temizleme yapamasa da, biyolojik yönden iyi bir filtredir.
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2006 21:49
Bende şelale filitre var gayet te memmunum.1 ay sonra çamur gibi pislik çıkarıyor tavsiye ederim.Resun marka 15 ytl ye almıştım.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2006 21:58
Bende kullanıyorum atman şelale tipi 20ytl alöıştım şubatta.Temizliğinden gayet memnunum ama su sesi gece rahatsız ediyor beni.Ama çaresini buldum şimdi sorun yok.Uzun lafın kısası tavsiye ederim.![](smileys/smiley1.gif)
![](smileys/smiley1.gif)
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2006 10:35
Mehmet bey, plastik kapaklı akvaryumlar için uygun değildir.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2006 12:19
akvaryumunuzun arkasına asabilmeniz için açıklık olmalı. bildiğim kadarıyla taymur plastik kapaklar tamamen kapalı yani uygun olmayacaktır