Yarı Profesyonel Pencereden Mbunalarım :) ** Halil Yener **
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2012 22:07
Halil arayı çok uzatma enkısa zamanda yeni türlerin fotolarını bekliyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 22:30
[QUOTE=Mustafa UYAR]Halil arayı çok uzatma enkısa zamanda yeni türlerin fotolarını bekliyorum[/QUOTE]
Tamamdır abi, balıkların renklerinin oturmasını bekliyorum, otursun hemen yapıştırıcam :)
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2012 23:27
Halil'cim balıklarını çok beğendim, yavrular on numara olmuş. Hele şu sınavdan hayırlısıyla başarılı ol da sonra sıkı sık görüşürüz.
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2012 00:41
[QUOTE=Noyan Yegen]Halil'cim balıklarını çok beğendim, yavrular on numara olmuş. Hele şu sınavdan hayırlısıyla başarılı ol da sonra sıkı sık görüşürüz.[/QUOTE]
Sağol abim, sınavdan sonra özgürüm, gidilecekler listesine aldım ![](smileys4/smiley4.gif)
![](smileys4/smiley4.gif)
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2012 00:21
Mekanımı bilenler, bir fikir bekliyorum !
Allah'ın sıcağında İzmir gibi bir memlekette hala ısıtıcı kullanıyorum. Camdaki strafor söküldü ve camlar kapılar açıldı mekan hala ısınmıyor. Isıtıcısız su sıcaklığı 21 derece. Hala ısıtıcı kullanıyorum. ![](smileys4/smiley4.gif)
Acaba mekanın dışından içeriye vantilatörle sıcak hava mı versem?![](smileys4/smiley10.gif)
![](smileys4/smiley10.gif)
Fikirleri bekliyorum.
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2012 00:53
[QUOTE=Ege Sezer]Maşallah. Bendeki tanklar 30 dereceyi gördü pc fan takviyesi yapmalıyım.[/QUOTE]
Evdeki akvaryuma pc fanı taktım bugün. Derece 28'den 24'e düştü. Fan şart.
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2012 00:54
Bende en kısa zamanda almayı planlıyorum 80x45x60(h) bir tane yeter değil mi? birde 120x45x45 bunada 1 tane yeter değil mi?
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2012 01:11
[QUOTE=Ege Sezer]Bende en kısa zamanda almayı planlıyorum 80x45x60(h) bir tane yeter değil mi? birde 120x45x45 bunada 1 tane yeter değil mi?[/QUOTE]
Bence 1' er tane tak yetmezse 2.leri takarsın. Alacağın fan 120 mm olsun benim evde 80 mm'lik vardı boşta onu taktım, akvaryumda küçük olunca 1 saatte 4 derece düşürdü.
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2012 01:25
[QUOTE=Ege Sezer]
Tamam abi sağol en kısa zamanda alacağım.
[/QUOTE]
Tamam kardeşim, çoğu bilgisayarcıda fan var, Çankaya'da 5 tl ye bulabilirsin,Vatan Bilgisayar da şekilli renkli fanlar var. Sitesinden bak istersen.![](smileys4/smiley4.gif)
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2012 01:28
Haftaya yada bu hafta cumartesi alabilirim. Birde adaptör alıncak 12V bende var bir tane onu bağlayacağım.
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2012 01:37
[QUOTE=Ege Sezer]Haftaya yada bu hafta cumartesi alabilirim. Birde adaptör alıncak 12V bende var bir tane onu bağlayacağım.[/QUOTE]
Bende 12 V adaptör yoktu cep telefonunun şarj aletiyle çalıştırdım. ![](smileys4/smiley4.gif)