Yavru çıkarmı?
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2007 11:10
Merhabalar.Arkadaşlar benim sarı prensesim çiftleşirken 15 adet kadar yumurtayı aralara kaçtığı için ağzına alamadı.Bende topladım ve kuluçkalık,a koydum.Benim merak ettiğim acaba yavru çıkarmı?.
![Unhappy](http://www.akvaryum.com/forum/smileys/smiley6.gif)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2007 11:13
Selamlar. Thumb sistemi yaparsanız yavru alabilirsiniz. Yumurtalar mantarlaşmaya başlarsa şansınız hiç kalmaz.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2007 11:20
Teşekkürler Doğan bey balık yumurtaları ağzına hiç almadı ama döllenme şansı büyük. onun için umutluyum bir haftaya kalmaz belli olur sanırım.
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2007 11:31
Erkek balık dişinin azındayken yumurtaları döllemediyse o yumurtalardan yavru çıkmaz çünkü döllenmemiştir. Yumurtalar dişinin azında dölleinr karışır. Eğer azından düşürmüş olsaydı ozaman çıkma ihtimali var derdim . Saygılar.
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2007 12:37
[QUOTE=kuntakinte]Erkek balık dişinin azındayken yumurtaları döllemediyse o yumurtalardan yavru çıkmaz çünkü döllenmemiştir. Yumurtalar dişinin azında dölleinr karışır. Eğer azından düşürmüş olsaydı ozaman çıkma ihtimali var derdim . Saygılar.[/QUOTE]
Tamam,da yumurtalar yerde erkek titriyor ve sperm,lerini bırakıyor onun için döllenme ihtimalinin olduğu düşünüyorum.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2007 12:41
[QUOTE=jaCobSen__]Eğer sadece yavruluk içerisine bırakırsanız yumurtalar döllenseler bile yavrular çıkmayacaktır.
Saygılar.
[/QUOTE]
Doğan bey yumurtalar thump,un içinde 5,6 güm için de belli olur zaten.O zaman gine bilgi vereceğim.Saygılar.