Yeni Japon Tankı
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 20:48
Fotoğraf:
Boyut (cm):100x40x50
Kapasite (litre):200lt
Canlılar:Şuanda 2 adet Japon balığı
Malzemeler:bitki kumu ve iri taneli kum,hava motoru,200 watt ısıtıcı,Eheim 2213-02 dış filtre,2 kök saz
Akvaryum Bakımı:Akvaryum yeni kurulmuş olup 2 haftada bir dip çekimi ve ayda bir %20 ye yakın su değişimi olarak kullanılır.
Kullanılan Yemler:Sera yemi
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Metilen mavisi(gerektiği zaman)
Boyut (cm):100x40x50
Kapasite (litre):200lt
Canlılar:Şuanda 2 adet Japon balığı
Malzemeler:bitki kumu ve iri taneli kum,hava motoru,200 watt ısıtıcı,Eheim 2213-02 dış filtre,2 kök saz
Akvaryum Bakımı:Akvaryum yeni kurulmuş olup 2 haftada bir dip çekimi ve ayda bir %20 ye yakın su değişimi olarak kullanılır.
Kullanılan Yemler:Sera yemi
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Metilen mavisi(gerektiği zaman)
Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum :) (Aradığım cins japonları bulduğumda 5-6 tane daha eklenip 8-9 balık populasyonu oluşturmayı düşünüyorum )
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 20:56
Etrafımda pek aradığım cinsleri bulamadığım için daha ekleyemedim şuanda 2 tane en kısa zamanda ekleme yapacağım :)
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 20:59
[QUOTE=egemencengiz]Etrafımda pek aradığım cinsleri bulamadığım için daha ekleyemedim şuanda 2 tane en kısa zamanda ekleme yapacağım :)[/QUOTE]
Sizin görsel olarak ilginizi çekiyor mu bilmiyorm ama kese göz japonlar çok iyi yaa![](smileys4/smiley4.gif)
![](smileys4/smiley4.gif)
Sizin görsel olarak ilginizi çekiyor mu bilmiyorm ama kese göz japonlar çok iyi yaa
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 21:01
Kese göz ve tülkuyruk almayı düşünüyorum :) kese göz İstanbuldan buldum eğer zarar gelmeden getirmenin bir yolunu bulursam 3-4 tane almayı düşünüyorum :D
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 22:57
Egemen tankın görsel olarakta hacim olarakta gayet güzel sade ve başarılı
.bitki olarak Anubias eklemenizi öneririm.kök yada büyükçe bir kaya parçasıda eklerseniz görselliği biraz daha zenginleştirmiş olursunuz.
![](smileys4/nazar.gif)
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 23:06
[QUOTE=adige42]Egemen hayırlı olsun akvaryumun,balıklarını sağlıklı bir şekilde büyütürsün inşaallah.[/QUOTE]
[QUOTE=okty] Egemen tankın görsel olarakta hacim olarakta gayet güzel sade ve başarılı
.bitki olarak Anubias eklemenizi öneririm.kök yada büyükçe bir kaya parçasıda eklerseniz görselliği biraz daha zenginleştirmiş olursunuz.[/QUOTE]
Teşekkür ederim Kadir bey :)
[QUOTE=okty] Egemen tankın görsel olarakta hacim olarakta gayet güzel sade ve başarılı
![](smileys4/nazar.gif)
Yorumunuz için teşekkür ederim Oktay bey :) . Aslında kök meselesi aklımda ama istediğim gibi bulamadım.Çok büyük olmayacak şekilde iki sazın arasına birtane yerleştirmeyi düşünüyorum hava taşının önünde kalacak şekilde :)
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 23:16
İnci gövde, red cup, bebekyüz (turuncu oranda) olmadan olmaz bence,
kralexxx 2013-01-24 23:17:37
bendede aynı boyutlarda bir akvaryum kurulmayı bekliyor,
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 23:18
Eheim 2213 aldım 200lt ye yeteceğini düşünerek.Temizliği ve sessizliği tartışılmaz bence :)
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 09:08
[QUOTE=egemencengiz]Eheim 2213 aldım 200lt ye yeteceğini düşünerek.Temizliği ve sessizliği tartışılmaz bence :)[/QUOTE]
Fiyat olarak ne kadara aldın dış filtreyi ?
ben valla dış filrteden anlamıyorum anlamadığım seyede işi çözene kadar para bayılmak istemediğimden lifetech alıcam olan 80 liraya olsun.
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 09:12
Yanlış hatırlamıyorsam 180 tl civarıydı almışken iyisini alayım mantığıyla aldım Eheim i . Lifetech'lerde bazen ses sorunu olabiliyor forumda birkaç konu okumuştum.
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 09:20
[QUOTE=egemencengiz]Yanlış hatırlamıyorsam 180 tl civarıydı almışken iyisini alayım mantığıyla aldım Eheim i . Lifetech'lerde bazen ses sorunu olabiliyor forumda birkaç konu okumuştum.[/QUOTE]
Dolabın içine koyucam, çokta ses yaparsa akşamları cekerim fişini.