Yeniyim
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2016 00:48
Mrb arkadaslar 100-40_50 akvaryumum var 2 papgan balıgı 11 ciklet cesitleri var ve ben yenı aldım bunları balıkla alakalı hıc bır bılgım yok bana bu konuda yardımcı olabılecek varmı ne yapmam gerekiyor bıde yarın bir 8 adet daha balık gelecek onları telef etmeden buyutmek istiyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2016 09:07
Daha bilgili üyeler gelene kadar bilgi vereyim:
Akvaryum yaklaşık 200 litre.
Ciklitin türüne göre değişir ama uygun görünüyor.
O papağan balığı hibrit bir canlı.Yani doğada yok ve insan eliyle üretilmiş.Ağzını tam kapatamaz.Yaşlılar yüzgeçlerini tam çalıştıramaz.Erkekler üreyemez vb.Ayrıca turuncu olması gerek.Turuncu olmayanların çoğu işkence denilecek yöntemlerle boyanıyor.
İlk başta 11 balık yeterli daha fazla balığa gerek yok.Ayrıca türlerini öğrenmemiz gerekiyor.Uyumlu cichlidler olmalı.Foto atarsan daha net anlayabiliriz.
Akvaryum yaklaşık 200 litre.
Ciklitin türüne göre değişir ama uygun görünüyor.
O papağan balığı hibrit bir canlı.Yani doğada yok ve insan eliyle üretilmiş.Ağzını tam kapatamaz.Yaşlılar yüzgeçlerini tam çalıştıramaz.Erkekler üreyemez vb.Ayrıca turuncu olması gerek.Turuncu olmayanların çoğu işkence denilecek yöntemlerle boyanıyor.
İlk başta 11 balık yeterli daha fazla balığa gerek yok.Ayrıca türlerini öğrenmemiz gerekiyor.Uyumlu cichlidler olmalı.Foto atarsan daha net anlayabiliriz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir