Yolculuk Konusunda Yardım
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2006 21:36
Arkadaşlar ben 1 haftalığına tatile gidiyorum tatil yemi alamadım ve balığımı bırakacak komşum da şu an evde yok.Balığı yanımda götürmek zorundayım 5 saatlik bir yolculuk yapacağız.1 balık olduğu için belki çok problem olmaz.Ama yine de ne önerirsiniz?Lütfen hemen cevap yazın.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2006 21:50
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.Yarın sabah tatile çıkıyorum.Balığımın ölmesini istemiyorum.Bu yüzden tavsiyelerinizi bir an önce yazmanızı rica ediyorum.
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2006 22:23
Beş saat çok uzun süre sayılmaz.Ağzı kapaklı pet bidon kullanabilirsiniz.Yanlız suyun araç içerisinde fazla ısınmamasına dikkat edin...
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2006 22:34
Çok teşekkürler Murat bey.Annem şimdi evde plastik ve kare şeklinde bir fanus buldu.Sanırım onu kullanırsam bir sakıncası olmaz.Yine de yardımlarınız için hepinize minnettarım!Çok sağolun!![](smileys/smiley1.gif)
![](smileys/smiley1.gif)
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2006 22:48
Son olarak kullanacağınız kabın deterjan kalması olasılığına karşı iyice durulamayı ve balığın kendi suyunu koymayı ihmal etmeyin.İyi tatiller...
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2006 23:46
Oksijen hapı olurmu arkadaşlar hiç kullanmadım ama
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2006 11:57
5 saat uzun bir zaman değil tek balık üstelik japon için sorun çıkmayacaktır. Hem arabanın sarsıntısından havasını da alır ufaklık.
![](smileys/smiley1.gif)
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2006 11:59
tek bir japon için o kap rahatlıkla yeterli olacaktır.Kimi insanların küçücük fanuslarda bu hayvanları uzun süre yaşattığına çok tanık oldum.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2006 14:23
Balığın japon olmasından dolayı 5 saat gibi bir sürede size sorun çıkaracığını sanmıyorum. Şu anda da sanırım yoldasınız. İyi yolculuklar
Saygılar