ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
nibeyuze
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Mart 2014 21:10
Son Ziyaret:
10 Ocak 2019 07:22
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
bekir tok
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Akvaryum arka fon çalışmam 170-60-60
Eline emeğine sağlık güzel olmuş
Fon Su ile Buluştu
Sagolun. Evet belirttiginiz renkleri aldim ama üçünümü yoksa ikisini karistiricam onu bilemedigimden dolayi emin olabilmek icin sordum.tesekkurler tekrar.
Fon Su ile Buluştu
Merhabalar, yardimlariniz neticesinde sizin fonunuza benzer bir fon yapmaya calistim ancak kayalari hangi renkleri karistirarak boyadiniz ve o hale getirdiniz anlayamadim. Yardimci olursaniz cevabiniz dogrultusunda fonumu boyucam. Tesekkurler...
3d fonda kaya rengi?
Elimde oksit kahverengi, siyah ve hardal rengi var. Icab ediyorsa yesilde alabilirim ama bunlarin karistirma orani konusunda problem yasayabilirim diye dusunuyordumki arkadas onemli bir noktayi belirtmis bulasik sungeri demis, o sekilde bir deniyim olmazsa boya uzerine yeni boya atmamin bir sakincasi olmaz sanirsam. Ilginiz icin tesekkur ederim. Onerileriniz benim icin onemli.
3d fonda kaya rengi?
Arkadaslar bir sure buradaki 3d fon yapimlarini takip ettikten sonra, yine buradan gordugum bir fonu yapmaya kalkisti, fakat kayalara dogal bir renk vermek icin hangi renkleri kullanmam gerektigini bilmiyorum. Bilen arkadaslarin yardimci olmasini istiyorum. Simdiden tesekkurler.
3d arka fon
Benimde calismam devam ediyor resim nasil ekleyebilirim bilmiyorum ama simdi ona bakicam
Dolgu malzemesi
Bende bugun 2300 u aldim 5 kiloluk pakette. Bunu koctasta bulabilirsin, yanilmiyorsam 20 liraya aldim. Hatta polisanin boya tuplerinide yine koctastan aldim bugun.
3d arka fon
Burada bayagi bi paylasim olmus hepsini birkac kez okuyup resimleri kaydettim. bende yaklasik 2 haftadir bayagi bi sardim. hatta "fon suyla bulustu" baslikli konudaki fonu yapmaya basladim . bakalim becerebilicekmiyiz.sende hepsini incele malzemelerini tamamla oyle basla. Ornegin fuga pool 2900 derz malzemesini bulmak zormus ben koctastan 2300 olanini buldum. Sana simdiden kolay gelsin
Fon Su ile Buluştu
Ilginize tesekkur ederim.belki arka fona sizinkine yakin bi sekil verebiliriz ama bu boya isi yetenek istiyor. Yinede ilk firsatta denicem. Oldugu kadar :)
Fon Su ile Buluştu
S.a. burada yeniyim sırf size soru sorabilmek icin siteye uye oldum... butun paylasimlari inceledim hepsi cok guzel ve emek harcanmis olsada sizin yaptiginiz arka plan kadar hosuma giden olmadi. Hic tecrubem olmamasina ragmen sizin yaptiginiz fonu denicem ama kafama takilan kisim fona o rengi nasil verdiniz alicagimiz boya rengi ne olacak bilen arkadaslar varsa cevabinizi bekliyorum tesekkurler simdiden

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.