ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ßaris Demirok
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Mayıs 2014 18:09
Son Ziyaret:
13 Haziran 2014 14:29
Toplam Mesaj:
35 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
barış Demirok
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ßarış Demirok

SON 10 MESAJI

kribensis
Kribensis çoğunluğu etçil beslenir vatozlardan yavru almak istiyorsanız sıkıntı olabilir. Dedigim gibi bir çok malavi türü ile kribensis uyumludur ancak canlı doguran tetra gurubu sazangiller bunlarda sıkıntı oluyo zaman zaman tirtiklama vs gibi.
kribensis
Kribensis ve vatozlari koyabilirsin ancak tetraya kribensis zaman zaman zarar verir. Kribensis de malavi cikletidir en sakin balığı denilebilir ancak ureme zamanı dışında.
İç Filtre Çalışmam - Sizce Nasıl? Atman At F201
Malavi besliyeceksen 1 gün ama diğer tur besliyeceksen direk cesme suyunu doldurup ısısını ayarlayıp balıkları koyabilirsin. Elyaf ej ustte olnaz çünkü mitoru tıkıyor aynı hatayi bende yaptım. Seremike hiç gerek yok ağırlıktan başka yaptığı bişey değil ben Salça kovasina alt kısma beyaz akvaryum taşı üstüne kalın atkı ipi üstüne bulasik sungeri üstüne slikonsuz elyaf ve üstüne çok az bulasik sungerini koydum atman 201 i bilmiyorum ne kalitede çekim gücü ne ama bende unistar 1800l/h lik motora taktığimda suyu gayet güzel temizliyor ancak ben bunu sadece su değişimden sonra kullanıyorum suyu 1 ayda %80 civarında degistiriyorum kumu komple baştan aşağı temizkemek için çünkü ince kum kullanıyorum ve suyu tekrar koyarken ister istemez kum suyun rengibi hafifte olsa bozuyo ama bu yaptığım filtreyi taktigimda en fazla 1 saate su verrak oluyo. Unutmayın ki bu sistemler suyun çekim gücünü azaltıyor ve tabiki motorun ufledigi oksijenide. Yapacağın sistemi sürekli kullanmak istiyosan Ayriyetten hava motoru da gerekebilir. Bunun yerine daha ufak bi motoru dış filtre olarak kullanabilirsin kısaca motoru suyun içine yüzeyinin 5cm altına tak sadece kafa motoru olarak daha sonra su ufleyen yerine hortumu tak hortumun diğer ucunu 500ml lik şişeye altını delerek iyice yapıştır su geçmesin ve siseye elyafi bas daha sonra sisenin ucuna açık olan su içilen yere de bi hortum yap ve obuda akvaryunun içine koy suyu gerçekten mükemmel şekilde temizliyor siseyi yere koyma akvaryum üstüne yada arkasına bi şekilde sabitle yere koyarsan yukarı su uflemesi sıkıntılı olabilir.
Keyifli çalışmalar.
cüce vatoz yavrularim neden ölüyo
Vatoz yavruları çok nadir oldukları için sıkıntı olabilir. Bu arada vatoz için el yapımı yem oluyor mu ?
cüce vatoz yavrularim neden ölüyo
Ayrı tank mantıklı ancak vatozlar alg salınımı yaptıkları için onu da balıklar ürettiği için başka balık da boylanmalarinda çok büyük etkisi var. Dip yemi var ancak daha yediklerini görmedim.
cüce vatoz yavrularim neden ölüyo
Ayriyetten 10lt lik bi tank daha var yavruları oraya koysam ortam su nitrat nitrit değişikliği olcak o zaman da olebilirler kararsizim
cüce vatoz yavrularim neden ölüyo
60lt tankta 4d 4e karışık lepistes 1 zebra danio 2 komando copcu var ayrıca 14cm erkek cüce vatoz ve 9cm dişi cüce vatoz var 2 3 gün önce dişi yuvaya yumurta bıraktı bugün baktığımda yumurtalar kipirdiyordy keselerdrn cikmislar ama keseler hala yavrunun üstünde bir kaç gün önce sevdiğim bir abim 65 tane yavru cüce vatoz verdi yaklaşık 1.5cm boyunda ilk gün 28 ikinci gün 13 yavru öldü şu anda 15 16 tane var saydığım dahası nerde bulamıyorum olusunu de dirisinide...
Biraz önce 2 yavrunun yuvadan kaçtığını gördüm biri 1 2dk sonra öldü dgeri de olcek gibi bu yavrular neden ölüyo ? Dün dayanamayıp metalin mavisi kullandım. Lepistesler vatozlsrin yanına dahi yaklasmiyo ama bir anca cqmda yapışık olan vatoz suyun dibine düşüp oluyo yardımlarınıza ihtiyacım var.
Su degisimi dip çekimi yapın demeyin çünkü yuvadaki balıkları da anında kaybedebilirim.
sizce yasarlar mi?
Sarı prensesin rengi aslen sapsarı değildir turuncuya yakın bi renktir. 26 balık sayısı gerçekten çok erkek dişi oranı nasıl akvaryum hacmi boyutu nasıl belki senin akvaryumun çok küçük o yüzden 26 sayısı bile çok gelebilir akvaryum hacmini yazarsan daha kolay yardımcı oluruz.
cüce vatoz ve labio copcu
Biraz araştırdım köklerin arasına yumurta birakiyomus ve kış aylarında havalar soğuk olduğunda yani ısı düştüğü zaman uygun şartlar yerine getirildiği zaman ürer ama önemli olan uremesi değil canlıların hayatta kalabilmesidir. Brnim sorumda o sıkıntı olur mu?
cüce vatoz ve labio copcu
Elimde 3 adet akvaryum var 120cm 65cm ve 35cm sırasıyla demanosi & mpanga & mavi prenses, canlı doguran ve cüce vatoz besliyorum ve üretim calismasindayim ciklet tankinda 2 adet labio copcu var internet de pek fazla bilgi yok cüce vatoz ların olduğu yere alsam orda üreme yaparlar mı yani yavrularını cüce vatoz veya cüce vatoz yavrularını labio yer mi veya zarar verir mi ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.