ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ömer934
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Aralık 2014 13:54
Son Ziyaret:
06 Mart 2015 20:55
Toplam Mesaj:
19 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ömer faruk
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ömer faruk

SON 10 MESAJI

DEMASONİ VE FLAVUS
İyide dostum ben bunu satmıyıcam atmıyıcam besliyicem siz sanıyormusunuz ki o beslediğiniz türle safkan hepsi bişeyin çaprazlaması.
270 Litre Akvaryuma 2 Farklı Tür ?
dostum paran varsa tropheus al hiç yorma kendini paran yoksa pseudotropheus (pseudo yalancı demek) al derim 2 hatta zorlarsan 3 tür bakabilirsin benim önemrim tektür bak oda  demasoni yada neon spottur nacizhane fikrim.
Demosoni ile ne beslenir (ne iyi gider )
ya arkadaş neden saulosi demasoniden bi farkı yokki dişisi dışında malawide bi sürü pseudotropheus türü var vaz geçin artık şu sarı prenses saulosi den. Dostum eğer akvaryum hacmin yeterse 
http://www.akvaryum.com/metriaclima_fainzilberi_tatlisur_3_3615.asp#b
http://www.akvaryum.com/pseudotropheus_flavus_(dinghani)_tatlisur_3_3596.asp#b (benim demasoni ile favorim)
http://www.akvaryum.com/pseudotropheus_sp_%E2%80%9Celongatus_neon_spot%E2%80%9D_tatlisur_3_4778.asp#b
bu balıklar neon spot haric son derece agresiftir bi nevi kücük teroristler diyebilirsin hacim kücük ise bunlar olmaz 250 300 litre ise 3d 1e demasoni 3d 1e diğer bir cinsten besleyebilirsin önemli oln tek sey beslenme alıskanlıkları demasoni proteine cok duyarlı bi balık hemen hastalanabilir hayvansal yem kesinlikle vermemen gerekiyor ona göre istediğin pseudotropheus mbuna türünü secebilirsin  2 şartla dediğim gibi ikiside vejeteryan olucak ve akvaryumun büyük olucak saygılarımla.
ömer9342015-01-20 20:30:59
DEMASONİ VE FLAVUS
++ Arkadaslar o kadar malawi besleyen var hiçmi hibrit bir türe denk gelmediniz=(.
DEMASONİ VE FLAVUS
[QUOTE=Conqueror__]SP ve yunus çiftleşmesinden olan yavrular vardı forumda[/QUOTE]
ya onu biliyorum dostum benim ilgilendiğim balıklar değil ben daha cok pseudotropheus türleri arasında çaprazlama olup olmadığını öğrenmek istiyorum illa ki bu balıklardan bakar abilerimiz kardeslerimiz vardır hiçmi melez balık olmadı bu türler arasında??? =(
DEMASONİ VE FLAVUS
merhaba arkadaslar akvaryumumu nihayet tamamladım kurulumunuda yaptım 1 aydır bos bir sekilde calısıyor sıra geldi canlı almaya =). Simdi benim bi konuda yardıma ihtiyacım var ben demasoni besliyicem demasoni ile ciftelesebilecek farklı türleri bilen arkadaslar yazarsa sevinirim sarı prenses mavi prenses gibi balıkları istemiyorum. Forumda bu konuda hybrid türlerle ilgili hic birsey yazmıyor baska sitelerede bakındım anck göremedim mesela demasoni flavus ile çiftleşirmi? Yada diğer malawi türlerinden benzer balıklardan ciftleşebilecek balıkları bilen arkadaslar yardımcı olurlarsa mutlu olucam. Bilgi veren bütün abilerime kardeslerime tesekkür ederim . 
Sarı prenses
Resim yüklersen kardesim eminim bilen abiilerimiz yardımcı olur.
DEMASONİ VE FLAVUS
merhaba arkadaslar akvaryumumu nihayet tamamladım kurulumunuda yaptım 1 aydır bos bir sekilde calısıyor sıra geldi canlı almaya =). Simdi benim bi konuda yardıma ihtiyacım var ben demasoni besliyicem demasoni ile ciftelesebilecek farklı türleri bilen arkadaslar yazarsa sevinirim sarı prenses mavi prenses gibi balıkları istemiyorum. Forumda bu konuda hybrid türlerle ilgili hic birsey yazmıyor baska sitelerede bakındım anck göremedim mesela demasoni flavus ile çiftleşirmi? Yada diğer malawi türlerinden benzer balıklardan ciftleşebilecek balıkları bilen arkadaslar yardımcı olurlarsa mutlu olucam. Bilgi veren bütün abilerime kardeslerime tesekkür ederim . ömer9342015-01-18 14:46:27
Lifetech 835 Ses ve Debi Sorunu Videolu
[QUOTE=farukkarahan]Pervaneyi değiştirdim bugün ses ciddi derecede azaldı sürtme sesi gitti sadece motor sesi geliyor oda rahatsız etmiyor. Öncekine nazaran eheim ucuz olsa hiç düşünmeden atıcam bunu çöpe de şuan durum yok. Elyafı çıkarttım karbonuda en alt sepete sadece Zeolite koydum. Sanırım pervaneyi değiştirdim için suyun debisi en az 3 kat arttı. Balıkların hızla rahatladığını görebiliyorum.[/QUOTE]
Satmayı düşünürsen ben alcıyım haberin olsn :D
Lifetech 835 Ses ve Debi Sorunu Videolu
[QUOTE=farukkarahan]Ses azalıyor doğru ilk takımda hava alınıyor fişi çek tak yaprak ancak bendeki devamlı gelen bir ses motor sesi ve yüksek ihtimalle pervane sürtüyor sipariş yarın gelir sonucu söylerim. En alttaki elyaf ve karbonu çıkartıcam yarın yeni Zeolite aldım yarım kilo onu koyucam.

Lifetech ve Jebo dış filtre alacaklara sesleniyorum almayın. 
[/QUOTE]

Selam dostum aynı dış filtreyi bana bir arkadaşım hediye etti boş akvaryumda denedim henüz akvaryumu tamamlamadığım için bi saatte akvaryum suyunu netleştirdi akvaryumum 380lt aynı şekilde çok ses çıktığını gördüm. Çok ses dediğimde 30 40 liralık hava motorlarının sesini geçmiyor merak ettim bütün mekanizmasını söktüm motor aksamına müdahale imkanı zaten yok pervnesinide söktüm baktım mıknatıslı yapmıs it oglu itler :D neyse seste bir değişme olmadı. sana tavsiyem sepetler boşken bi dene belki hayvan zorlanıyodur suyu pompalamakta öyle bir durum varsa sünger leri elyafları azalt bioball ekle derim ben nacizhane görüsüm budur. Eğer bi gelişme,değişme olursa paylaşırsan bizde faydalanırız kolay gelsin.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.