ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
VegaShot
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Ağustos 2015 15:21
Son Ziyaret:
13 Ağustos 2015 20:43
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Taylan Avcı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Taylan Avcı

SON 2 MESAJI

Deniz Akvaryumu Sorularım
Akvaryumda palyaço haricinde bir balık türü olmucak haliyle besleyeceğim tek balık palyaçoysa hem estetik bir akvaryum hemde yavru veren 2 birey istiyorum. Çİftleşmeleri icin kücük estetikten mahrum ve bakımsız bir tankmı gerekiyor acaba yerli üretim yapan bir kaç tank gördüm aynı şahsa ait kum bile yok akvaryumda saksı gibi bisey koymuş akvaryuma balıklar bütün gün o saksının icinde önünde sağ sol yapıp duruyolar böyle bir akvaryummu gerekir üremeleri icin ben yaklaşık 250 litreilk bir akvaryumda 2 tane palyaço ile başlamak istiyorum.Canlı kayası ve diğer okyanus canlılarınıda dekor amaçlı koyucam ama balık olarak sadece 2 palyaço olacak eş tutmuş olarak alırım sanırım yada yavru olarak fark etmiyo nasıl bulabilirsem.Ama sonunda açıkçası yavrulamalarını isterdim.

Birde palyaço balıgını büyütmek neden zor tek sebebi ismini yazdıgınız yemi bulundurmanın güçlüğümü ? saklama koşullarının zorlugu yahut fiyatından ötürümü ? ne gibi zorlukları olabilir acaba. 250 litrelik bir tank 2 balık için bence baya büyük bir tank ve bu tankın sump sistemi kaliteli ps vs gibi ekipmanlarıda olucak bence kaliteli ekipman ve bu büyük akvaryumdaki kücük canlı yükü çok fazla su değişiminide şart koşmaz algler gibi bir faktörde var işin içinde 1 sene hiç su değişimi yapmayan deniz akvaryumlarının oldugunuda forumlarda görüyoruz kısacası anlatmak istediğim sey su değerlerini sabit tutmak benim icin zor değil zaten ben bu hobiyi yapıcaksam ekipmanımı full+ full alırımki hobi mecburi göreve dönüşmesin devamlı orası burası arıza yapmasınki eziyete dönüsmesin bu yüzden bence su değerlerini sabit tutmak benim icin zor olmucaktır kanaatindeyim yem konusunuysa araştırıcam[EDIT]VegaShot,2015-08-13 16:45:40[/EDIT]
Deniz Akvaryumu Sorularım
Arkadaşlar merhaba.Bi kaç sorum var yardımcı olursanız cok sevinicem.

1-Palyaço balıkları için balık başı kaç litre ayarlamak gerekiyor akvaryumda ? bu sıkış tıkış rakamlar olmasın amaç balıgın mutlulugu ve rahatı.Yani akvaryumu tıka basa doldurma pesinde değilim ihtiyaçları neler bu arkadaşların onu öğrenmek istiyorum.

2-Palyaçolardan yavru almak istiyorum peki bu durumda 2 den fazla palyaçonun olması sorun yaratrmı yani akvaryumda 5 tane palyaçonun olması üremeye engelmidir 2 tane mi koymalıyım.

3- Üremeleri için anemon şartmıdır.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 21 Online Kullanıcı, 12 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.