Strafor Arka Fon, Rtv2 Silikon, Polyester Çalışma.


invulnerableÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 09/04/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 3575
invulnerableÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2015 16:01
Dediğiniz doğruysa, o fona çok benzer bir fon yapmışsanız tartışmayı ilk açan kişiyle bu fon benim şeklinde bir tartışmaya girmek sizin hatanız. Ortada iki tane birbirine benzeyen fon olabilir. Esinlenmiş olabilirsiniz, hatta taklit etmiş de olabilirsiniz (ki bunda olumsuz bir taraf yoktur) esinlendiğinizi güzel bir dille anlatabilirdiniz. Alıntı yaptım diye eklelebilirdiniz. Zaten akvaristlikteki çoğu şey görerek yapılıyor. Koskoca İAPLC yarışması bile hep önceki senelerin tekrarı. Taklit etmek bu nedenle iyidir. Sonuçta dünyaya malolmuş bir sanat eserinin telif hakkı için mücadele etmiyorsunuz. Yapılan işi bu kadar ilahlaştırmaya gerek yok. Kendi evinde kendi halinde bir hobicisiniz. Hepimiz gibi.

Konunuz güzeldi. Forumdaki en başarılı konulardan biri olabileceğini düşünüyordum. Kaliteli paylaşımlarınız vardı. Konu kilitlenecek. Yazık oldu.


[EDIT]BIOHAZARD,2015-09-23 16:06:31[/EDIT]

Ek: 2. sayfada üyenin birinin dediği gibi yönetim konuya yazılan taleplerden hareket etmez. Kısa süreliğine yönetimde bulunmuş biri olarak söylüyorum. Yönetime mesaj atarsanız her yöneticiye bildirim gidiyor zaten. Burada dillendirmeye gerek yok.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

NeferÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]11797,1[/B]
Kayıt: 02/09/2013
İl: Ankara
Mesaj: 3824
NeferÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2015 17:13
Serdar Bey, konu ile ilgili mesajınızı aldım inceleyeceğimi daha sonra gün içinde size dönüş yapacağımı söyledim. Özel mesaj ile belirtip, konuya yazmadığınız için de teşekkür ettim. Hata var butonu ile gönderdiğiniz raporu da gördüm ve yanıtladım. Bunun üstüne mesajlarınızı temizlemenize ve konuda ayrıca belirtmenize anlam veremedim neyse ki düzenleme öncesini de görebildiğim için sorun yok.

Konuyu bu noktaya getiren şey benzerini yaptığınız çalışmanın değil de fotoğrafta ki çalışmayı gösterip [K]fon[/K] benim demeye getirmeniz ya da ima etmeniz diyelim ve patent, hukuk hususuna değinmenizdir. Yani fotoğraf size ait değil lakin fon bana ait demeniz ilginç oldu. Bu noktada konuda ki her mesajı okumayan kim varsa fotoğrafta ki fonun kime ait olduğu ile ilgili bir tartışma içerisine girdiğinizi düşünmesi normaldir, bu noktada kızacak bir şey yok. İlk olarak ufak bir düzeltme yapıyorum demeniz yeterliydi ya da kendi çalışmanızdan bir görüntü de paylaşabilirdiniz.

Konu için yapılabilecek bir şey kalmadı, kilitliyorum maalesef. Bununla birlikte mesaj içeriğini boşaltmak forum kurallarımıza aykırıdır bunu da belirtmek istiyorum. Üyeliğinizin silinmesi talebini yönetime mesaj butonunu kullanarak talep olarak gönderebilirsiniz. Bununla ilgili olarak da tavsiyem fevri davranmamak daha doğru olacaktır. Böyle bir konunun bu şekilde kapanması hususundan dolayı da üzüldüğümü de belirtmek isterim.

Hayırlı günler.

Beğenenler: [T]177766,Exedra[/T][T]162922,devrim72[/T][T]12491,omardaing[/T][T]164515,Shogun38[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir