13. Akvaryum Canlısı Fotoğrafı Yarışması
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2009 22:44
[QUOTE=VOLKANJXL]Deniz atı beslemek ve uygun akvaryum kurmak inanın çok basit. Birde yem derdi olmasa... [/QUOTE]
Volkan bey deniz türü canlıları ile pek bilgim yo kama çok fazla belgesel izlediğimden ötürü deniz atlarına canlı karidesle beslemek zorunluluğu var sanırım. Akvaryum sevdasına başladığımdan beri hep üreyen canlılarla hobimi geçirdim artık sadece gözüme hitab eden canlıları besleme taraftarıyım.
Volkan bey deniz türü canlıları ile pek bilgim yo kama çok fazla belgesel izlediğimden ötürü deniz atlarına canlı karidesle beslemek zorunluluğu var sanırım. Akvaryum sevdasına başladığımdan beri hep üreyen canlılarla hobimi geçirdim artık sadece gözüme hitab eden canlıları besleme taraftarıyım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2009 22:45
Deniz atı tuzlu su canlıları içerisinde üretimi basit olan türlerden. Yani üretme alışkanlığınız devam edicek sanırım
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2009 23:04
Birde deniz iğnesi vardı galiba denizatıyla akraba türler.Çünkü üremesi,beslenmesi vb. gerçekten çok benziyor.Samsun'da yaşasam kesin denizatı tutup beslerdim.
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2009 02:49
Fatih bey tutmak mesele degilde, beslemek zor. Kuru yeme alitirmak cok zor bu canlilari. Ancak amerikada satilanlar donmus ufak mysis karidesleri yiyorlar, satilanlarin coguda akvaryumda dogmus canlilar. Su sinavlari bir atlatayimda bu konuyu biraz arastirip sizlerle paylasirim.
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2009 12:34
Deniz atı üretimi Türkiyedede yapılıyor değerli hobiciler sayesinde...Bende damsel üretmiştim ama malesef 5 gün yaşatabildim yavruları.Fakat rotifer kültürü sayesinde artık daha fazla yaşatmayı umuyorum...
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2009 12:45
Koray rotifera ya gerek kalmadı, kuru yemler iş görüyor
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2009 16:21
Mükemmel fotoğraflar hocam elinize sağlık.
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2009 21:50
Ümit abi süperin ötesi kareler. Ama cumartesi günü bunlardan güzel çekimlere imza atarım şimdiden söyliyeyimjacobsen__ 2009-02-04 21:50:36
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2009 21:59
[QUOTE=HOCA]Haydi bakalım Doğan. Hodri meydan. :))[/QUOTE]
Forum üzerinden iddaaya bile girerim sayın abim
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2009 22:50
[QUOTE=citronx]Abi süper gerçekten,sen katılmıyorsan akvaryumu bana kuralım ben katılırım[/QUOTE]
Çok iyi bir fikir