1+4'lük Yunus Kolonimin Tanıtımı
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2008 15:52
Merhabalar , bu aralar balık tanıtımları oldukça dikkatimi çekmekte.Ona istinaden bende yunus kolonimi tanıtmaya karar verdim.
1 erkek 4 dişiden oluşan bir koloni.
Erkek 16 cm , dişiler 11 cm'dir.
Erkek
Dişi - 1
Dişi - 2
Dişi - 3
Dişi - 4
Not: Nazar yüzünden birçok defa canım yandı lütfen içinizden bile olsa bir maşallah'ı çok görmeyin
Saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2008 15:54
41.kere maşallah.Gayet güzel bir koloni olmuş.Ben bunu leptosomalarda becermeye çalışıyorum.Kısmet olursa bende leptolarımı tanıtırım.Sağlıklı balıklar dileğiyle.
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2008 16:17
Renk olarak erkek diğerlerine göre daha iyi durumda ama zaten erkekler renklerini daha güzel belli ederler dişilere göre. Vücut formları da düzgün görünüyor. Sağlıkla bakmanız ve bol yavru almanız dileğiyle. Selamlar...
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2008 16:30
[QUOTE=Semihsungur]Renk olarak erkek diğerlerine göre daha iyi durumda ama zaten erkekler renklerini daha güzel belli ederler dişilere göre. Vücut formları da düzgün görünüyor. Sağlıkla bakmanız ve bol yavru almanız dileğiyle. Selamlar... [/QUOTE]
Merhaba Mustafa Bey , yorumunuz için teşekkür ederim.
Açıkçası erkeğin rengini bende çok beğeniyorum.Sizinde dediğiniz gibi erkekler çok daha belli ediyorlar renklerini.
Dişiler daha önceden 1-2 defa tüpçük çıkardılar fakat eski erkek hem büyük olmadığından hemde baskın olmadığından yavru alamadı balıklar.
Şimdi tüpçük çıkarmalarını dört gözle bekliyorum
Saygılar
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2008 19:35
Balıklar gayet formda gözüküyorlar , fakat yaşlarını belirtmemişsiniz.Tahminim 2 yaşına yakın balıklar , kafalarının gelişimide eksik gibi gözüküyor,tek kusurları bence bu,
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2008 19:50
Balıklarınızın maşallahı var. İnşallah bol bol yavrularını görürsünüz.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2008 19:52
[QUOTE=ilkem07]Balıklar gayet formda gözüküyorlar , fakat yaşlarını belirtmemişsiniz.Tahminim 2 yaşına yakın balıklar , kafalarının gelişimide eksik gibi gözüküyor,tek kusurları bence bu,
MiSoSiKiaN 2008-08-01 20:28:41
Saygılar...
[/QUOTE]
İlker kardeşim sana katılıyorum ama benim anlamadığım okadar güzel yunus üretilirken neden böle yunuslar da var bu yunuslara lafım yok ama piyasada okadar güzel balık üretimine karşılık neden hala böle yunuslar var. İlker kardeşim ben tanıdığım çok kişi başda Uğur abi ve daha birsürü üstat okadar güzel balıklar üretmemize rağmen neden hala böle yunuslar var. ...