15 Dakikada Görselliği bozmayan Dış Filtre Yapımı (Yeni video)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Kalem bulamadık iyi mi :) Hep böyle olur zaten bu işler...
[QUOTE=Onur422]45 litre civarı akvaryum var bugün 2saz 2eledoa aldım ama eledoalar biraz sallanıyor filtre 650L/h gücünde olduğu için.Sanırım filtre fazla güçlü.45litrede dış filtre kullanan görmedim ama sizce bu projeyi yapmalımıyım 45litreye? [/QUOTE]
Bitkili akvaryumunuz varsa, bu filtre tam size göre. Ancak bu filtre içine zeolith veya aktif karbon koymayın sadece elyaf,sünger,bioball(dübel vs.) koyun, çünkü karbon veya zeolith bitkilerin ihriyaç duyduğu azot türevlerini tutar.
[QUOTE=cros_caos]Arkadaşlar kusura bakmayın ama zeolith nedir bilmiyorum sorduklarımda bilmiyor nedir acaba bana söyler misiniz ?[/QUOTE]
[QUOTE=Onur422]45 litre civarı akvaryum var bugün 2saz 2eledoa aldım ama eledoalar biraz sallanıyor filtre 650L/h gücünde olduğu için.Sanırım filtre fazla güçlü.45litrede dış filtre kullanan görmedim ama sizce bu projeyi yapmalımıyım 45litreye? [/QUOTE]
Bitkili akvaryumunuz varsa, bu filtre tam size göre. Ancak bu filtre içine zeolith veya aktif karbon koymayın sadece elyaf,sünger,bioball(dübel vs.) koyun, çünkü karbon veya zeolith bitkilerin ihriyaç duyduğu azot türevlerini tutar.[/QUOTE]Çok teşekkür ederim abi tam aradığım gibi sorunsuz çalışan,maliyeti çok az olan,güzel temizlik yapan,görüntüyü bozmayan dıy dış filtre projesi.Benim gibi maddi açıdan balık hobisine çok para harcayamayıp kendi imkanlarımızla güzel birşeyler yapmak isteyen kişiler için çok güzel bir proje.Tebrik ederim sizi.
İç motor akvaryuma hava da veriyor bu sisteme çevirdikten sonra ayrıca hava motoruyla içeriye hava mı vermek gerekli?