acemi :)( 5. 8. 13. 21.24.ve 27.sayfa resimler.)
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2008 02:42
Doruk sana hayırlı yolculuklar demek isterdim ama,sürprizi mahvettim birader. Tuzlu suyu yapacağız ama,akvaryumda değil.Anladın sen onu.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2008 09:47
[QUOTE=eerkan.34] Ümitbey gerçekten çok dahice bir çalışma olmuş.İnanın hayran kaldım.Tebrikederim. Size bir soru soru sormak istiyorum. Deniz atını nerden buldunuz acaba? Onlarla ilgili bir çalışma yapıyorum. Elinizde varsa bir makale yada belgeselin linkini gönderebilirmisiniz.
İlerde yapmak istediğim bir şeydi Tuzlu su akvaryumu. Ama hakikatten yapmadan önce çok bilgi toplamak ve özveri göstermek birde öğrenci olmamak lazımmış onu açıkça öğrendim ve tatmin aşamasının doruklarındayım.
birde akvaryumda bakımı hakkında detaylı bir makale varsa paylaşırmısınız
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
[/QUOTE]
İlerde yapmak istediğim bir şeydi Tuzlu su akvaryumu. Ama hakikatten yapmadan önce çok bilgi toplamak ve özveri göstermek birde öğrenci olmamak lazımmış onu açıkça öğrendim ve tatmin aşamasının doruklarındayım.
birde akvaryumda bakımı hakkında detaylı bir makale varsa paylaşırmısınız
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
[/QUOTE]
Akvaryum dünyası dergisinde bu ay deniz atları hakkında sn.Erdal Candan makale yazmış okumanızı tavsiye ederim.
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2008 09:57
[QUOTE=hoca]
Onur, önünde tek atılmayan akvaryum ekini biçilmeyen tarlaya benzer. Benim her yaptığım yapılmasın ama bu fikir iyidir takip edilmeli.
[/QUOTE] Hoca benim attığım tekleri saysan, tekel fabrikası kurardımÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2008 21:11
Ümit Hocam, yeni fotoğraflarda akvaryumun tamamını görebileceğimiz cepheden bir poz da olursa seviniriz.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2008 21:22
Valla hocam daha akvaryum boş. O yüzden detay ile oyalayıp kurtarmaya çalışıyordum ama sen istemişsin hayır demek olmaz. İşte benim çıplak akvaryum.
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2008 21:25
Ümit Hocam, şimdiden belli bu akvaryumun nasıl süper olacağı...
Kayalar da müthiş olmuş..
Emeğine sağlık
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2008 23:40
Ümit bey harika fotoğraflar. Akvaryumunuz gitgite dahada güzelleşiyor. Deniz canlılarındaki bu renk ve uyum olmasa bu kadar zahmete ve masrafa katlanılmaz sanırım.
Emeğinize ve elinize sağlık. Tebrikler.