acemi :)( 5. 8. 13. 21.24.ve 27.sayfa resimler.)
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2008 20:42
Hocam gerçekten çok güzel bir deniz akvaryumu yapmışsınız tebrik ederim.
Saygılar...
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2008 17:57
Sayın Hocam, izlemeye devam ediyorum. Yeni fotoları da merakla bekliyorum. Saygılar.
Meriç'ten sevgiler ve selamlar.
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2008 13:34
Arkadaşlar şu anda akvaryum otomatik viteste gidiyor. O yüzden resim çekmeye değer birşey yok. Farklı bir çalışma olursa konuya ekleyeceğim.
Gökhan Bey, elimdeki malzemeler ile akvaryumu kurduğum için sorunuza cevap vermem mümkün değil.
Not : Elimdeki nano akvaryumu satamadığım için yakında bir nano kuruyorum. Herhalde onun resimleri ile devam ederim konuya.
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2008 22:36
Ümit bey süper bir akvaryum başarılarılarınızın devamını dilerim
canik17 2008-03-27 22:37:03
Yeni fotoğraflar varmı bekliyoruz
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2008 02:07
[QUOTE=HOCA]Erdoğan Bey, hala tanktalar ve sağlıklılar ama artık süreleri doluyor. Yakında ayrılma zamanı gelecek herhalde.[/QUOTE]
Demekki buradan ne sonuç çıkıyor. Artemiaya yada diğer besinler deniz atı için yeterli değil. Demekki akvaryumlarda alıp beslememek gerekiyormuş.
Hocam kusura bakma eleştiri gibi oldu ama heveslenenler sonunu bilsinler diye yazdım. Malum senin başlık çok okunuyor.
Demekki buradan ne sonuç çıkıyor. Artemiaya yada diğer besinler deniz atı için yeterli değil. Demekki akvaryumlarda alıp beslememek gerekiyormuş.
Hocam kusura bakma eleştiri gibi oldu ama heveslenenler sonunu bilsinler diye yazdım. Malum senin başlık çok okunuyor.