acemi :)( 5. 8. 13. 21.24.ve 27.sayfa resimler.)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sağol Faruk. Daha önce de dediğim gibi, deniz akvaryumunda sabır çok önemli. Konunun gördüğü ilgi beni de inanılmaz mutlu etti. Özel mesaj kutum zaten hiç dolmuyordu bu konudan sonra hiç dolmaz oldu .
Yalnız şunu söyleyeyim, bu işe gönül verenlerde akıllı uslu adam çoook zor. Doğan kardeşim 11 gibi elinde iki mavi kutu ile geldi, elyaf için uygun olduğunu düşünmüş. Hakikaten de akvaryuma cuk oturdu. Delik del falan onunla uğraşıyoruz. Birazdan resimleri koyacağım.
Murat neleri hatırlıyorsun. Ahtapot olan akvaryuma köpek balığı bile koyamazsın. Ama resmini koyayım. Pek iyi bir resim değil ( tüm çektiğim resimler gibi ). Bu ahtapotu Kalkan'da yakalayıp 14 saat kovada pilli motor ile otobüste getirmiş, bütün gece koltukta bağdaş kurup oturmuştum. Uzun süre akvaryumda besledim ama malesef ahtapotların ömür kısa. Yanlız inanılmaz zeki yaratıklar.
Allah nazardan saklasın, hayırlısıyla tankını kurar ve istediğin gibi olur....
Saygılar.
Allah razı olsun hocam. Zati öyle birşey olursa sen söz verirsen o işi ben olmuş ve bitmiş bilirim. Ama şimdilik malavilere devam edicem, ileride eğer malavilerden doyarsam düşüneceğim ilk şeylerden biride deniz akvaryumu.
Hayırlısıyla tankını yapıp içinde güzel balıklarla çekilmiş resimlerini merakla bekliyoruz, tüm forum olarak...
Saygılarla...
Elyaf kulesinide hiç sevmedim. İşlevli olabilir ama senin uğraşıp daha güzel şeyler çıkaracağını biliyorum.