acemi :)( 5. 8. 13. 21.24.ve 27.sayfa resimler.)
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2007 12:11
[QUOTE=atilla tarhan]
Soğuk su deniz akv.u için de aynı malzemeler mi gerekli sayın Ümit Hocam? Burada hala yaşamaya çalışan bazı canlılar var da.
RobiNSoN
[/QUOTE]
Hocam malesef aynı malzemeler onun için de gerekli ama işte ustalaştıkça, denizden su alarak daha az masrafla idamesi de mümkün.
[QUOTE=percula] Hocam akvaryumun üzerinde yanan lambaya dikkat sürekli yanarsa yosun yapar akvaryuma çok yakın yada biraz uzaklaştırıver aman diyeyim.
Elyaf kulesinide hiç sevmedim. İşlevli olabilir ama senin uğraşıp daha güzel şeyler çıkaracağını biliyorum.
[/QUOTE]
Elyaf kulesinide hiç sevmedim. İşlevli olabilir ama senin uğraşıp daha güzel şeyler çıkaracağını biliyorum.
[/QUOTE]
Onur o lamba eğreti, çalışırken açıyorum. Sistem ışıklandırmasını yapmadım daha . Elyaf kulesi? Elyaf leğeni diyelim . Akvaryumu acele ile kurdum biliyorsun, şu anda işlevini görsün yeter. Akrilik ile birşeyler yapacağım oraya.
Tenefüs bitiyor, dersten sonra diğer arkadaşlara cevaplar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2007 12:26
Güzel olmuş akvaryum.Yeni resimleri bekliyoruz, ellerine sağlık Murat Abi.Ben de mi deniz akvaryumuna dönsem:)Ama Uğraşacak vaktim yok:(
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2007 12:28
Akvaryumunuzun kafanızdaki gibi tasarlayacağınıza eminim.İçindeki canlılarında kendi evide gibi rahat edeceğindende.Branşınızı merak ettim?
Saygılarımla Hocam.
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2007 13:00
[QUOTE=davoud][QUOTE=hoca]Erkan yap dediğini, her türlü yardım benden. Gelip bizzat kurulumunu yapmazsam bana da Hoca demesinler, Asena desinler [/QUOTE]
Asenada hoca sayılır......kıvırma hocası
Bir sorum olacaktı o fotoğraftaki orfozu yedinmi?
[/QUOTE]
Ama ne hoca değil mi? O orfoz bir elektrik kesintisine kurban gitti Davut. Kaç gün kendime gelememiştim üzüntüden. Resimde de görülüyor. Bana kendini cam dışından da elimi akvaryuma sokunca da gelir sevdirirdi. Köpek gibi birşey olmuştu bizim rahmetli "orfozcan".
Not : Hadi alalım artık şu kayaları.
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2007 13:35
Teşekkürler İbrahim Bey,
Emrah Bey deniz akvaryumuna dönmek tabii ki iyi olur da, Murat kim?
Ömer Bey branşım İngilizce, keşke Kimya veya Su Ürünleri olaydı ama kim bilebilir ki.
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2007 14:19
[QUOTE=davoud]Bakıyorum sende aceleci oldun hoca[/QUOTE]
Eeee Davut, birkez başlayınca kaşıntı, durmuyor bir türlü. Bugün T5 araştırmasındayım. Akşama belki T5 li resimler gelir. Birde sürpriz olup kayalar gelirse değme keyfime. Boş akvaryum karşısında bir kavun - beyaz peynir üçlemesi yaparım. ( Kavun ve peynir iki eder üçleme nasıl oluyor diye sormazsın beni tanıdığına göre herhalde )
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2007 15:27
Selamlar,
SİLİVRİLİ 2007-12-17 15:28:19
Bence bu akvaryum sizin değil, sizin tam fotoğraflı olarak akvaryumun yanında pozunuzu görebilirmiyiz. Hani bir kere daha çekilmiştiniz ya.
Özellikle bu resim sanki fotoshop gibi, o el sizin eliniz mi? Bembeyaz çıkmış, tamamen fotoshop.
Kolay gelsin hocam. Lütfen Erman'a yardımcı olma. Yoksa sana da taş kalmaz.
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2007 15:38
[QUOTE=hoca]Kayaları alalım sana 4. söz. Orasıda sürpriz artık [/QUOTE]
Beni böyle heyecanlandırırsan sana 2 katı kaya alırım
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2007 16:10
Mehmet o fotoğrafın çekilmesi için beni birilerinin deli etmesi lazım. Elin kime ait olduğunu öğrendin artık herhalde.
Davut panik yok heyecan yok emin adımlarla ilerliyoruz .