Bir low tech daha
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2012 19:11
Tümer Bey tebrikler, peyzaj anlayışınız ve bunu tankınıza yansıtışınız takdire şâyan. High Tech akvaryumlardan hiç bir fark göremiyorum. Ellerinize sağlık.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2012 23:04
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2012 08:45
Tümer abi, büyüksün abiii..
Maşallah gayet güzel kareler abi, tankın genel görünümü için de bir fotoğraf eklemeni rica ediyorum 2.sıradaki ortada olan fotoğraf çok başarılı olmuş. Sende bitki kadar balık hastalığı da var anladığım kadarıyla.
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2012 09:41
Teşek kür ederim Hakan cım evet bitki kadar balık hastalığı da var bende ama plati hariç Önları tanka eklemek gibi bir hata yaptım zamanında şimdi de yakalayamıyorum kerataları ...Cüce Amerikanlara karşı özel bir ilgim var umarım ileride akvaryumumu büyüttüğümde tür ve sayılarını da artırabilirim, genel görünüm fotoya gelince inşallah en kusa zamanda onu da eklerim akşam pil bitti, bir de yeni budama yaptım çok istekli de olmadım genel görünüm adına
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2012 00:54
Emrecim, sanırım bizim milletin genlerinde var, birşeyin aslı varken başka bir şeyle aslını yakalamaya çalışmak, mesela tencere kapağından anten. hi tech görüntüsü yakalamaya çalışılan low tech ve tabiki doğan görünümlü şahin...
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2012 09:21
Bence mükemmele doğru gidiyorsun Tümer Kardeşim ilk bakışta Hi tech sanılacak güzellikte
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2012 16:15
Tümer, ..
Tankından, zaman içinde küçüklü büyüklü pek çok bitki geldi geçti ama sonunda en uygun karmayı yakalamışsın.
Low-tech'de bu noktaya gelmek kolay değildir ve geniş bir bitki bilgisi gerektirir... tebrik ederim.
yalnız balık konusunda küçük ve naçizane bir öneri; yukarılarda amaçsızca gezen (veya tek dertleri üreme olan) canlı doğuranlar bu ortama uymuyor..
sevgiler..
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2012 16:43
Abi o canlı doğuranlar hakkında çok eleştiri aldım söz valla çıkaracağım ama yakalamaktan korkuyorum kerataları, hem çoklar hem de çok hızlılar bütün bitkileri darmanduman, herc-ü merc edeceğim diye çekiniyorum, çok teşekkür ederim bu arada senin gibi bir tecrübeden bunları duymak mutlu etti beni...
Saygılarımla
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2012 13:49
Resimleri göremedim merak ettim.