Demosonilerim
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 17:32
Fotoğraf:[/URL
Boyut (cm):100*50*50
Kapasite (litre):250 litre
Canlılar:Demosoni
Malzemeler:Liftecehk 835
Akvaryum Bakımı:Haftada bir dip çekimi
Kullanılan Yemler:NLS ve Sera Flora
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Resimleri devamı eklenecektir.Kazım abim ve Emin abime yaptıkları yardımlardan dolayı Teşekkür ederim.Saygılarımla
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 17:43
Armağan;
Demasonilerin hayırlı olsun,güzel görünüyorlar.Ortama alışınca güzelliklerini daha iyi sergileyeceklerdir.
Güle güle büyüt.
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 17:54
Armağancım fotoğraflar pek net değil ama balıklar tanıdık geldi banaAkvaryumu kurmuşsun hayırlı olsun.Ben kendi adıma elimden gelen yardımı yapmaya çalıştım ama işin geri kalan kısmı sana ait.Yemlerini getirmeyi unuttum ama ilk fırsatta onlarıda elinde bil kardeşim.Tekrardan hayırlı olsun.Sağlıklı bol yavrulu demolar...
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 17:57
[QUOTE=kazımm]Armağancım fotoğraflar pek net değil ama balıklar tanıdık geldi banaAkvaryumu kurmuşsun hayırlı olsun.Ben kendi adıma elimden gelen yardımı yapmaya çalıştım ama işin geri kalan kısmı sana ait.Yemlerini getirmeyi unuttum ama ilk fırsatta onlarıda elinde bil kardeşim.Tekrardan hayırlı olsun.Sağlıklı bol yavrulu demolar...[/QUOTE]
Armağan 2008-09-24 17:59:04
Abi Teşekkür ederim yardımın dan dolayı. Evet cok tanıdıktır senin akvaryumun ürününe benziyor biraz:)
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 18:00
Hayırlı olsun demasonileriniz.Sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz inşallah.Denizli de bende arıyorum ama bulamıyorum.İnşallah bulabilirim.Demasoni diye adlığım balıklar kenyi çıktı:((
Sağlıklı balıklar.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 18:01
[QUOTE=Armağan][QUOTE=kazımm]Armağancım fotoğraflar pek net değil ama balıklar tanıdık geldi banaAkvaryumu kurmuşsun hayırlı olsun.Ben kendi adıma elimden gelen yardımı yapmaya çalıştım ama işin geri kalan kısmı sana ait.Yemlerini getirmeyi unuttum ama ilk fırsatta onlarıda elinde bil kardeşim.Tekrardan hayırlı olsun.Sağlıklı bol yavrulu demolar...[/QUOTE]
Abi Tşekkür ederim yardımın dan dolayı. Evet cok tanıdıktır senin akvaryumun ürününe benziyor biraz:)
[/QUOTE]
İlk bir kaç gün boyunca demoları pek yüzerken göremeyebilirsin kardeşim.Bu normal bir durum akvaryuma alışmaları biraz zaman alıyor.Ayrıca demolar bölgeci balıklar olduğu için şimdi kendilerine bölge edinmeye çalışırlar ve kavga edebilirler.İlk birkaç gün takip et balıkları birbirlerine zarar vermesinler.
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 18:03
[QUOTE=Emrah]Hayırlı olsun demasonileriniz.Sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz inşallah.Denizli de bende arıyorum ama bulamıyorum.İnşallah bulabilirim.Demasoni diye adlığım balıklar kenyi çıktı:((
Radinant 2008-09-27 19:36:24
Sağlıklı balıklar.
Saygılar...
[/QUOTE]
Üzüldüm sizin adınıza balıklar için.İnşallahta bulabilirsiniz.Ama benim balıklarımın garantisi var :) Abi teşekkür ederim yorumun için.Saygılarımla
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 18:04
[QUOTE=kazımm][QUOTE=Armağan][QUOTE=kazımm]Armağancım fotoğraflar pek net değil ama balıklar tanıdık geldi banaAkvaryumu kurmuşsun hayırlı olsun.Ben kendi adıma elimden gelen yardımı yapmaya çalıştım ama işin geri kalan kısmı sana ait.Yemlerini getirmeyi unuttum ama ilk fırsatta onlarıda elinde bil kardeşim.Tekrardan hayırlı olsun.Sağlıklı bol yavrulu demolar...[/QUOTE]
Radinant 2008-09-27 19:36:48
Abi Tşekkür ederim yardımın dan dolayı. Evet cok tanıdıktır senin akvaryumun ürününe benziyor biraz:)
[/QUOTE]
İlk bir kaç gün boyunca demoları pek yüzerken göremeyebilirsin kardeşim.Bu normal bir durum akvaryuma alışmaları biraz zaman alıyor.Ayrıca demolar bölgeci balıklar olduğu için şimdi kendilerine bölge edinmeye çalışırlar ve kavga edebilirler.İlk birkaç gün takip et balıkları birbirlerine zarar vermesinler.
[/QUOTE]
Abi balıklar dekorun arasındalar gözüm onlarda zaten:):)
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 18:07
[QUOTE=Emin_Paşa]
[/QUOTE]
Radinant 2008-09-27 19:37:13
Armağan;
Balıkların çok çirkin duruyor hiç beğenmedim. :)
Abi çok üzüldüm beğenmemene :(:(
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 18:12
Armağancım balıkların çok güzel görünüyorlar.
Radinant 2008-09-27 19:37:44
İnşaallah bol bol yavruların olur :)
Tekrar hayırlı olsun..
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 18:12
[QUOTE=Armağan][QUOTE=Emin_Paşa]
[/QUOTE]
Emin_Paşa 2008-09-24 18:13:24
Armağan;
Balıkların çok çirkin duruyor hiç beğenmedim. :)
Abi çok üzüldüm beyenmemene:(:(
[/QUOTE]
Yok şaka Armağan, o kadar bekledin uğraştın istedin, değerini bilip iyi bakacağına eminim... Yarın birkaç balıkda benden olsun takviye yapalım..
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 18:16
Tamam abicim teşekkür ederim yarın bizim evde beraber bakarız akvaryuma biraz izleriz ozaman bir çayımı içersin artık.Saygılarımla Radinant 2008-09-27 19:38:15