Her Şey Hayalle Başlar !
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bana Kalırsa Akvaryum Çok güzel Fakat Çok eksik var bu Akvaryumda...
Tansel Bey, haklısınız, buralarda kaya bol Sıcaklardan fırsat bulup kaya işine girişemedim bir türlü. ( Belki de tembelliktendir )
Görüşlerini belirten Batuhan, Hikmet Olgu, Emin, Mustafa ve Emirhan Beyler e çok teşekkür ederim.
Farukcuğum, aslında akvaryumun kapağı da var. Yalnız teknik bir arıza olmuş. Yapan arkadaş filtre hortumları ve kabloların geçmesi için kapakta boşluk bırakmayı unutmuş
Ben de şimdilik kapak yerine İzmir'den getirttiğim 5mm kalınlığındaki pleksiglas ı kullanıyorum..Yeni kapak yaptırmakta da kararsızım
Erdal bey öncelikle yeni akvaryumunuz hayırlı olsun diyorum.Çok güzel fevkalede seyrine doyum olmaz bir tank yapmışınız.Hocam affınıza sıgınarak bir sorum olacak belki yeri degil sizin engin tecrübeniz benim sıkıntıma belki yararı olur diye ümit ediyorum benim 120x55x60 ebtalarında içinde 50 civarı malawi cikleti olan bir tankım var.Sıkıntım şundan ibaret bu akvaryumu kurdugumdan beri yaklaşık 6 ay civarı oldu suyun içindeki kahverengiligi bir türlü kaybedemedim kayaları ilk aldıgımda 3 gün suda bekletmeme ragmen her iç motoru yıkamamda süngerlerin sıfırını takmama ragmen bir türlü kahverengiliği yok edemedim artık balıklarımı izlerken şeffaf bir şekilde izlemek istiyorum bu konuda en ufak bile bir bilginiz varsa esirgemeden bana aktarırsanız büyük onur duyarım.Şimdiden ilgi ve alakanız için çok ama çok tşkr ederim.Saygılarımla.
Bir kaç kare bekliyoruz.
Sn. Erdal KARAKUŞ,