Karma malawi biyotopu
Boyut (cm):65-40-35
Kapasite (litre):70
Canlılar:malawi cikletleri
Malzemeler:atman f201 iç filtre,100 watt ısıtıcı,18 watt grolüw floresan,shark hava motoru,midye kırığı kum,denizden topladığım kayalar.2 adet anubias barteri var bitki.
Akvaryum Bakımı:haftada bir %30 dip çekimi ile birlikte su değişimi,filtre temizliği.
Kullanılan Yemler:sera discus,cichlid color pellet
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:sera nitrivec,kaya tuzu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hemen ekliyorum Fahrettin Bey,çok teşekkür ederim:)malum daha bugun öğrendim siteye fotoğraf eklemeyi:).
Tek tür beslemeyi pek sevmiyorum aslında Fahrettin Bey,ama sarı prenseslerin rengine bende hayranım en çok sevdiğim balıklarım onlar:) ileride belki tavsiyenize uyarım,teşekkürler. .
Görüşleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Semih Bey auratus henüz yavru en küçüğü o akvaryumda,şimdiye kadar kimseyi kovalamadıgayet uysal,teşekkürler. .
Merhabalar,öncelikle forumu araştırdığınız ve okuduğunuz halde neden bu kadar küçük bir hacime malawilerinizi sıkıştırdğınızı anlayamadım.Zaten küçük olan hacim büyük taşların akvaryuma girmesiyle dahada küçülmüş.Umarım planlarınız arasında tankınızı büyütmek fikri vardır.:) Umarım daha büyük akvaryumlarda göreceğiz balıklarınızı.
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar,erdal bey cam kalınlığı 5mm fakat yan camlara fazla kaya yaslamadım sadece bir kaç ufak taşın uçları değiyor cama,yani camlara binen ciddi bir ağırlık yok,auratus hakkında herkez kokruyor ama şimdiye kadar inanın bir tane balığımı kovaladığını görmedim,görürüsem kulağını çekerim:) sedat bey evet forumu araştırıyorum hergün neredeyse,fakat ben gerek yeraçısından gerek ise bu şekilde bir akvaryum istediğimden dolayı bu ölçülerde bir akvaryum kurdum,yani şu demek olmuyor ki illede büyük akvaryum iyi akvaristliktir. Evet malawilere göre küçük olabilir fakat ben canlı doğuran cinsi balıkları sevmiyorum. Elimden geldiği kadar balıklarıma iyi bakmaya çalışıyorum ve inanırmısınız daha 1 ay oldu küçücük balıklarım kocaman oldular ben bile görünce şaşırıyorum,yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim. Yeni resimleri ekleyeceğim. Saygılar.