Kuyruk Çürümesi?
Arkadaşlar benim bir lepistesimin kuyruğu kırmızıydı.Bügün okuldan geldimki kuyruk gri olmuş ve kısalmış tırtıklar var.Acaba bu kuyruk çürümesimi,yoksa saldırıyamı uğradı?Şimdiden teşekürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşım mümkünse akvaryumunuzun değerlerini vs. yazınız bu durumda yardımcı olmak kolaylaşır.Dogru bilgiye ulaşırsınız.
Bugün benim hatırlatmam ikinci oluyor. Moderatör arkadaşlar bu hatılatmaları yaparlarsa site daha bir yararlı olur gibime geliyor. İyi akvaryumlar...
Arkadaşlar benim bir lepistesimin kuyruğu kırmızıydı.Bügün okuldan geldimki kuyruk gri olmuş ve kısalmış tırtıklar var.Acaba bu kuyruk çürümesimi,yoksa saldırıyamı uğradı?Şimdiden teşekürler.
[/QUOTE]
arkadaşım büyk bir ihtimalle kuyruk çürümesi başlamaış ve daha yeni... balığını başka bir tanka al ve Mikofish kullan 3-4 gün ve ısı derecesinide 1-2 derece yükselt. balığın kurtulur.
[/QUOTE]
arkadaşım büyk bir ihtimalle kuyruk çürümesi başlamaış ve daha yeni... balığını başka bir tank'a al ve Mikofish kullan 3-4 gün ve ısı derecesinide 1-2 derece yükselt. balığın kurtulur.
[/QUOTE]
arkadaşlar gerçekten kuyruk çürümesini geçiren ilaç var mı.bizzat balığın özellikle lepistesin iyileştiğini gören var mı..
sera mycopur sera bactobur kullandım ama 2 balığı mı kaybettim.
teşekkürler....