Malawi Baliklarim (Yeni Fotolar sayfa 10'da)
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 10:54
Harika balıklar,harika bir akvaryum tebrik ediyorum bir çok hobicinin arayıpta bulamadığı türler.Sağlıkla yavru almanız dileğiyle.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 11:05
Ayşe hanım maşallah çok güzel türlere özellikle chilimbaya sahipsiniz İnşallah bizede nasip olur. Bu arada dekoru biraz sadeleştirirseniz ve balıkların yemlenmesine özen gösterirseniz daha güzel görüntülere kavuşursunuz.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 11:08
Harika balıklara sahipsiniz. Gerçekten herkesin hayal ettiği türler.
Sağlıklı bir şekilde besleyip, bol bol yavrular almanız dileğiyle...
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 11:10
[QUOTE=atesh][QUOTE=büyükyilmaz]
Asagidaki bu baligin türünü bilen var mi?
[/QUOTE]
Asagidaki bu baligin türünü bilen var mi?
[/QUOTE]
Aşağıda ki balığın türü tropheops red cheek (chizumulu island)dır. Güzel ve kıymetli bir balıktır. resimler gerçekten harika balıklar.
[/QUOTE]
Ateş bey, balığın red cheek le hatta tropheops familyasındna herhangi bir balıkla uzaktan yakından akrabalığı yoktur. Bana kalırsa bu balık pseudotropheus familyasından bir tür.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 11:17
Ayşe hanım,tebrikler;gerçekten güzel balıklar ve akvaryuma sahipsiniz.Sağlıklı yaşatmanız dileğiyle.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 11:27
Ayşe hanım yine tebrik ederim.Kayalarınızı biraz azaltırsanız ve özellikle tek renk kaya kullanırsanız daha doğal bir hava yakalarsınız.
Bu arada aşağıdaki resimde soldaki balığı çıkartmanızı öneririm.İleride diğer balıklar bu balığa zarar verebilir.
Bu arada aşağıdaki resimde soldaki balığı çıkartmanızı öneririm.İleride diğer balıklar bu balığa zarar verebilir.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 11:56
Murat bey,tesekkür ederim.Son resimler diger baliklarla ayni akvaryumda degil.Onlar 100 litrelik baska bir akvaryumdalar.Su an evimizde yine irili ufakli 4 adet akvaryum oldu.En kisa zamandaakvaryum sayisini ikiye düsürmeyi düsünüyoruz insallah.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 11:57
[QUOTE=büyükyilmaz]Murat bey,tesekkür ederim.Son resimler diger baliklarla ayni akvaryumda degil.Onlar 100 litrelik baska bir akvaryumdalar.Su an evimizde yine irili ufakli 4 adet akvaryum oldu.En kisa zamandaakvaryum sayisini ikiye düsürmeyi düsünüyoruz insallah. [/QUOTE]
İddaya bile girmeye hazırım tank sayısı azalacağına artacak
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 12:02
Bu iddia hic hosuma gitmedi.Daha güzel dilekleriniz olur insallah.Cok akvaryum cok is.
Daha vatozlarimin fotograflari var.Aksam yükleyemedim.Bilgisayarim cöktü.Bu gün ekliyorum.
büyükyilmaz 2009-02-05 12:03:56
Daha vatozlarimin fotograflari var.Aksam yükleyemedim.Bilgisayarim cöktü.Bu gün ekliyorum.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 13:41
[QUOTE=büyükyilmaz] Bu iddia hic hosuma gitmedi.Daha güzel dilekleriniz olur insallah.Cok akvaryum cok is.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Ben merakla vatozları bekliyorum
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 15:18
Ayşe hanım gerçekten çok değerli ve güzel balıklara sahipsiniz, kıskanmamak elde değil, maşallah nazar değmesin, çok sevdiğiniz belli balıklarınızı.. Maşallah..
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 15:25
Gerçekten balıklarınızın renkleri harika. İyi bakılmış. Ne diyelim. Darısı başımıza
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 15:36
Tesekkür ederim Ugur bey ve mehmet Ali bey.iyi dilekleriniz icin.
Bu arada bende Tekirdag'liyim Ugur bey.
Bu arada bende Tekirdag'liyim Ugur bey.