Malawi Baliklarim (Yeni Fotolar sayfa 10'da)
Memnun oldum Ayşe Hanım.Saglıklı balıklar dilerim.Tekrar söylüyorum balıklarınız çok güzeller.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE]
Balıklarınız çok güzel görünüyor.Gerçi ben türlerini bilmiyorum.Hangi türler var?Benekli balığnız çok hoş.Vatoz resimlerini bende bekliyorum.
[/QUOTE]
Ugur Bey, biz bu baligi Türkiye'den yavru iken getirdik.Fakat türünü internettede aradik bir türlü karar veremedik.Esim perlmutt olabilecegini söyledi.Sizce ne olabilir?Belkide kirmadir??
[/QUOTE]
Ugur Bey, biz bu baligi Türkiye'den yavru iken getirdik.Fakat türünü internettede aradik bir türlü karar veremedik.Esim perlmutt olabilecegini söyledi.Sizce ne olabilir?Belkide kirmadir??
[/QUOTE]
Disisi 5 santim civarinda olan Mpanga baligim yumurta almaya ugrasiyor su anda.Erkek 8 santim civarinda.Normal midir bu,disi cok kücükmis gibi geliyor.
Pazar sabahi beni bayagi keyiflendirdiler ama cok kücükmüs gibi geliyor.
Ayşe Hanım merhaba, aslında ben de bu konuyu merak ediyorum. Benimde dünde paylaştığım gibi 5cmlik duboisim yumurtladı. Ben daha önce duboisi adına böyle birşe duymamıştım. Bana da ilginç bir durum varmış gibi geliyor. Ama sarı prenseslerde 5cm civarında olanlardan yavru aldım am bu türler ilginç geldi bana. Sanırım erken olgunlaştıkları için alabiliyorlar. Bildiğim kadarıyla da çok sağlıklı omuyor yavrular. Tabi uzman oan arkadaşlar daha iyi bilirler.
Incecik bir sey ,o yumurtalar kac tane olur ki.Minicik agzi var inanin sastim ben.Ama balik bunlar akil sir ermiyor.Öte yandan neredeyse 10 santimlik disi zebra gold'lar aheste aheste geziyor.Bir hareket yok.
Yumurtasıyı çıkardığını gördüm çok küçük zaten ağzıda küçücük. Muhtemelen atar zaten ama olsun en azından o sahneyi görmek çok güzeldi. Dediğiniz gibi balık bunlar ne olacağı belli olmaz:)))
1.Tüpcük nedir?
2.Baligin alt kisminda oldugunu tahmin ediyorum ama tam neresindedir.
3.Basitce gözle cabuk görülür mü?
4.Yumurtlama dönemindemi sadece tüpcük cikarirlar.
Ben baliklarimizin yumurta aldiklarina cok sahit oldum ama inanin tüpcüklerini görmedim.Bu kadar körmüyüm.Biraz detayli anlatsaniz rica etsem.