Mbuna Biotop. Fotoğraflar S/24
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2008 14:05
Selam,
Supreme 2008-08-08 14:06:15
[QUOTE=Erdal Hoca]Her zaman, her değişiklikle, hep güzel görünen bir akvaryumunuz var
Tebrikler, teşekkürler.....
[/QUOTE]
Tebrikler, teşekkürler.....
[/QUOTE]
Erdal abi, teşekkür ederim. Sizlerin beğenmesi, beni de daha iyisini yapmam için, teşvik ediyor.
[QUOTE=feyzal]Akvarumunuz çok güzel, doğal olmuş.Yapaylık adına hiç birşey yok ve son derece göze hitap ediyor.Sizi tebrik ederim..[/QUOTE]
Çok teşekkür ediyorum. Beğendiyseniz ne mutlu bana.
[QUOTE=focus92]Abi öncelikle bu zamana kadar gösterdiğin sabır bizleride hobi adına ateşlendiriyor,şuanda tür arama faliyetlerin ne durumda bilmiyorum ama hakikaten çok güzel,seyrine doyulmaz bir akvaryum oluşturdun tam bir Malawi tankı diyebilirim bazı videolarını izlemiştim ordada kayaların arasından tek tük bitkiler görünüyordu,böyle bir akvaryumun hazırlanış aşamasını akvaryum.com ailesi ile paylaştığın için çok teşekkürler.Saygılar.[/QUOTE]
Size yol gösterebilmeme sevindim açıkcası. Pek sabırlı olduğum söylenemez ama bu konuda elimden geldiğince sabırlı davranmaya çalışıyorum. İlginiz için teşekkürler.
[QUOTE=roverver]ÇOK Mükemmel bir tankınız var.Sizi tebrik ediyorum.......[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Daha iyisi sizin olsun.
[QUOTE=ColdFish]Ellerine sağlık Muzaffer, çok harika fotoğraflar yakalamışsın...
Fakat tankta bitkiliye doğru bir kayış mı seziyorum ben nedir...
Saygılar...
[/QUOTE] Teşekkür ederim Bekir'cim. Bitki, tabii ki açtı tankı biraz. Yüzü, gözü açıldı Crypto Balansae alıp, bitki işini tamamen bitireceğim. 3-4 tane de deneme amaçlı, Bambu alacağım. Tankımın üstü açık biliyorsun. Zamanla dışarı çıkarlar herhalde. Estetik olarak güzel durursa, bunları da fotoğraflayacağım.
[QUOTE=BeRKaNT45]Size de bu yakışırdı.Tebrikler. [/QUOTE]
Teşekkür ederim.
[QUOTE=enginkoc34]Bitkiler,kayalar ve balıkların uyumu süper olmuş.Eline sağlık Muzaffer.
Saygılar
[/QUOTE]
Saygılar
[/QUOTE]
Engin, teşekkür ediyorum çok sağol. Bekir Bey'e de söylediğim gibi, kısa bir süre sonra, bitki sayısında hafif bir artışla farklı bir şekilde karşınıza çıkacağım.
■ Bitti ■
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2008 15:24
Çok güzel olmuş Muzaffer.
Emeğine sağlık.
Saygılarımla.
Emeğine sağlık.
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2008 16:30
ama artik basliga uymuyor. Mbuna yerine Malawi biotop daha uygun olacak sanki gibi ama yinede cok guzel gozukuyor.
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2008 16:42
Bir kusuru var sadece buhar camları yok buhar camlarınıda koyarsanız kışa size baya tasarruf saglar elektirik açısından :)
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2008 16:59
Selam,
Yorumlayan herkese teşekkür ederim.
Farkındaysınız, tanka bitki girdikten sonra, bana ve sizlere daha mı güzel gözüktü acaba?
Mbuna olacak ama SABIR
Buhar camlarım yok. Yazın da problem yaşamıyorum ama sıcaklık konusunda.
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2008 23:58
Çok güzel olmuş çok hoş ve sade balıklarda çok güzel genelde çiklit sevmem ama(Melekle ve discus hariç :)) bu akvaryumda çok hoşuma gitti.Tebrikler.
cesaret87 2008-08-09 00:03:08
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2008 11:58
Biyotop akvaryumunda bitki olurmu?
Bildiğim kadarıyla anubias malavi gölüne ait bir bitki değil.
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2008 14:21
[QUOTE=sinan m.d]Çok güzel olmuş abi hakikaten tebrik ederim. Bitkilerde çok yakışmış. Vallisneria da güzel olurdu.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Sinan, o bitki türü de olur tabii ki. Öncelikli hedefim, Balansae.
[QUOTE=dejawu]
Biyotop akvaryumunda bitki olurmu ......?
Bildiğim kadarıyla anabias malavi gölüne ait bir bitki değil .
[/QUOTE]Malawi ve Tanganyika göllerinde bitkiler mevcut. Anubias, bu göle ait bir bitki olmayabilir ama taşlarımda o göle ait değil.
Sizin konunuzda da aynı problem var. Sizinki de Biotop ama taşlarınız o göle ait değil.
Saygılar,
[QUOTE=kulbinli]Akvaryumunuz çok hoş olmuş ellerinize ve emeğinize sağlık ama derinliği az olmuş bence.haksızmıyım?[/QUOTE]
Teşekkür ederim ama yapabileceğim birşey yok bu saatten sonra