ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
fatih0606
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
26 Eylül 2026 10:47
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
fatih yılmaz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
fatih yılmaz
SON 8 MESAJI
S.2 Güncelleme 23.9.13 Bitkili ve Karides Nano
Akvaryumlarınızı çok beğendim.Bende aynı ölçülerde bir bitkili tank kurmak istiyorum filtrenizin temizligi hoşuma gitti bende bu filtreyi tercih etceğim.Yalnız aydınlatmayı biraz daha yaymak icin philips tornado 12w 6500k ampullerden 2 tane kullanmayı düşünüyorum uygun olurmu acaba aynı verim alınabilirmi?Birde elektrik işlerine yabancıyım plastik kapaklı bir akvaryum alsam buhar camı olcak şekilde kapağa monte etsem ampulleri sorun çıkartırmı ısınma olayından korkuyorum.SOn olarak bu ölçülerde bi akvaryuma kaç kg kum almam gerekir kullandığınız gibi bir kum düşünüyorum.Özür dilerim baya bi soru sordum şuan bemba besliyorum ve bitkiliye uzağım ilk defa deneyeceğim için kusursuz bir tank yapmak istiyorum olduğu kadarıyla.Şimdiden teşekkür ederim.
Akvaryumlarınızı çok beğendim.Bende aynı ölçülerde bir bitkili tank kurmak istiyorum filtrenizin temizligi hoşuma gitti bende bu filtreyi tercih etceğim.Yalnız aydınlatmayı biraz daha yaymak icin philips tornado 12w 6500k ampullerden 2 tane kullanmayı düşünüyorum uygun olurmu acaba aynı verim alınabilirmi?Birde elektrik işlerine yabancıyım plastik kapaklı bir akvaryum alsam buhar camı olcak şekilde kapağa monte etsem ampulleri sorun çıkartırmı ısınma olayından korkuyorum.SOn olarak bu ölçülerde bi akvaryuma kaç kg kum almam gerekir kullandığınız gibi bir kum düşünüyorum.Özür dilerim baya bi soru sordum şuan bemba besliyorum ve bitkiliye uzağım ilk defa deneyeceğim için kusursuz bir tank yapmak istiyorum olduğu kadarıyla.Şimdiden teşekkür ederim.
Üreme durdu
Akvaryum şuan 29 derece bembalar dışında canlı yok akvaryumda.2 çeşit bitkisel yem kullanıyorum yavrulama olduğu sıralar tek çeşit kullanıyodum.Protein yemi deniycem hangisini tavsiye edersiniz.
Akvaryum şuan 29 derece bembalar dışında canlı yok akvaryumda.2 çeşit bitkisel yem kullanıyorum yavrulama olduğu sıralar tek çeşit kullanıyodum.Protein yemi deniycem hangisini tavsiye edersiniz.
Üreme durdu
Balıklar öldükten sonra şuan elimde bulunan 6 bembadan yavru aldım.Yani yavru aldığım balıklar hala yaşıyor.
Balıklar öldükten sonra şuan elimde bulunan 6 bembadan yavru aldım.Yani yavru aldığım balıklar hala yaşıyor.
Üreme durdu
Merhabalar,
Bülent ÖNER 2013-07-14 00:22:50
Merhabalar,
100*65*40 ölçülerinde bir tankım var. Ölçülerden tam emin değilim. Bu civarda olması lazım bundan 4 ay önce 10-12 tane bemba vardı. Bir kısmı öldü. 6 tane bemba kaldı. Tam oranı bilmiyorum ama 2 e 4 d gibi görünüyor. O tarihte balıklar 6 aylık civarıydı. Kalan balıklardan 2 sefer yavru aldım. Toplamda 12 adet yavru var ama balıklar birden yavru vermeyi kesti. 3-4 aydır yavru yok. Bu sürede akvaryumda herhangi bir değişim yapmadım, balık eklemedim, balık çıkarmadım, dekor değiştirmedim. Bakımlarında herhangi bir farklılık yapmadım. Sizce sorun nedir acaba?
Malawiye geçiş
Merhabalar
Merhabalar
Yeni bir akvaryum aldım 1 metrelik standart butun ekipmanlarıyla kayalarıyla birlikte 2 gun once kurdum sera aquatan ekledim ve akvaryumcunun verdigin naftalin gibi tuzlardan 1 tanesinin yarısınından biraz fazlasını eritip ekledim.Bugun denge daha cabuk otursun diye 2 tane betta ekledim.Balıkların keyfi gayet yerinde koca akvaryumun tadını cıkartıyolar.İlk olarak sarı prenses dusunuyorum 5-6 cmlik balıklardan 1e4d veya 1e3d alcam.Sarı prenseslerin yanına önerebileceginiz bir tur varmı.Mavi prensesler hosuma gidiyor ancak agresiflermis sanırım biraz ama beslenme falan herseyiyle uyumlu.İceman de guzel ancak o kadar guzel renklerini gostermesi biraz zor.Sizin önerebileceginiz turler varmı.İlk etapta bira tane yem alabilirim ayrıca elimde 4-5 cesit yem var dondurulmusu kurutulmusu betta yemleri yuksek proteinli sanırım sarı prenseslerde bu yemleri yer pul yemimde var ayrıca 1 cesit yem alabilirim simdilik.Yem ve tur onerilerinizi bekliyorum.Saygılar.
Cichlidler
Bu canpettki akvaryumda kargo bedava yazıyor altınada bu urunde kargolama bulunmamaktadır yazıyor.Kargoyla gondermiyolarmı acaba ben yazdıklarındaki mantıgı cozemedim.Bu şekilde insanmı kandırıyolar artık.
Bu canpettki akvaryumda kargo bedava yazıyor altınada bu urunde kargolama bulunmamaktadır yazıyor.Kargoyla gondermiyolarmı acaba ben yazdıklarındaki mantıgı cozemedim.Bu şekilde insanmı kandırıyolar artık.
Beta Balığımın Gözündeki Matlaşma
Arkadaş filtrenin hergün belirli saatlerde çalıştığını yazmış bu yarardan çok zarar getirir.O yuzden filtreyi kapatıp veya kaldırmasını önerdim.20 litrelik bi tankta zaten biyolojik bi ortam oluşmaz bakteri açısından filtre sadece mekanik görevini görür ufak tanklarda onun yerine ufak bi pipo filtre daha uygun olur tabi surekli calısmak kaydıyla.Komple su değişimine gelince hm bettalarda günlük komple su değişimi yapılır.Tabi bu 20 litrelik bi tankta zor olacağı için ufak hacimli kaplarda daha uygundur.Mikofish kullanımına gelince bir kavanoza suda batmıcak şekilde icine su doldurun ve tankın icine koyun elinizde varsa 1 damla su duzenleyi 2-3 damlada mikofish damlatın.2 günde bir kavanozdaki suyu komple degistirip aynı tedaviyi tekrarlayın.
Arkadaş filtrenin hergün belirli saatlerde çalıştığını yazmış bu yarardan çok zarar getirir.O yuzden filtreyi kapatıp veya kaldırmasını önerdim.20 litrelik bi tankta zaten biyolojik bi ortam oluşmaz bakteri açısından filtre sadece mekanik görevini görür ufak tanklarda onun yerine ufak bi pipo filtre daha uygun olur tabi surekli calısmak kaydıyla.Komple su değişimine gelince hm bettalarda günlük komple su değişimi yapılır.Tabi bu 20 litrelik bi tankta zor olacağı için ufak hacimli kaplarda daha uygundur.Mikofish kullanımına gelince bir kavanoza suda batmıcak şekilde icine su doldurun ve tankın icine koyun elinizde varsa 1 damla su duzenleyi 2-3 damlada mikofish damlatın.2 günde bir kavanozdaki suyu komple degistirip aynı tedaviyi tekrarlayın.
Beta Balığımın Gözündeki Matlaşma
Filtrenizi kapatın litreye 2 damla gelecek sekilde mikofish damlatın 2.gun sonunda suyu komple degistirin.Bunu balıgın gozu duzelene kadar uygulayın.
Filtrenizi kapatın litreye 2 damla gelecek sekilde mikofish damlatın 2.gun sonunda suyu komple degistirin.Bunu balıgın gozu duzelene kadar uygulayın.
SON MESAJLAR
- Bu Akıntı Fazla Mı? Hidro Dinamik, 02:15
Filtreleme Seçenekleri - Utangaç Balık Problemi syerli, 02:10
Yeni Üye Forumu - Hareketsiz Akvaryum Dibinde Bekleyen Halfmoon Bett hipehlivan, 01:14
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta İçin Bitkili Akvaryum Öneri ERE3N, 00:31
Yeni Üye Forumu - Moly Doğum Stresmi Yapıyor Yoksa Vakti Varmi GhostKoi, 23:32
Yeni Üye Forumu - Bu Mülteciyi Ne Yapacağımı Bilemedim GhostKoi, 23:10
Sazansıgiller - Özel İmzalar Nasıl Yapılır hvostr, 22:43
Forum ve Site Hakkında - 45l Boraras Brigittae Akvaryumu Gokberkates, 22:36
Akvaryum Tanıtımı - Forum İçin Görselli İmza Yapımı hvostr, 22:28
Forum ve Site Hakkında - Gaziantep’te Nadir Malawi Türleri Besleyenler hvostr, 22:22
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Yeşil Su Problemi Yaşanyanlar İçin Kesin Çözüm hvostr, 22:19
Hastalıklar ve İlaçlar - Walstad Deneyimim Sizce Nasıl ? hvostr, 22:18
Akvaryum Tanıtımı - 40 Küp Hightech Tanıtım SaidAlabas, 20:02
Akvaryum Tanıtımı - Microfex / Dero Worms Rafayel, 18:24
Diğer Tatlı Su Canlıları - Karides Akvaryumu Ve Co2 Taahaa, 16:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sarı Prenses Cinsiyet SaRCoPhiLiuS, 15:55
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 120 Lt De Kaç Tane Ramirez blackkened, 14:10
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Siyah-Fırça Yosunu ÇaĞRı, 14:01
Yosun - Azot Döngüsündeki Aksilik Nasıl Çözülebilir? Rıdvan459, 13:56
Yeni Üye Forumu - Su Değişimi İçin Otomasyon Planım pianoƒish, 13:06
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Vatoz Akvaryumu erhan524, 12:21
Filtre ve Sump Yapımı - Arslan Bettamın Yeni Krallığı ogurcay, 11:21
Akvaryum Tanıtımı - 1 Dış Filtre / 2 Akvaryum ilhannnn01, 09:28
Filtreleme Seçenekleri - 2 Aylık Akvaryumda Yoğun Diatom Sorunu – Bitkiler mahsun315, 01:23
Bitki Akvaryumları Genel - Esp Tabanlı Akıllı Işık Ve Sıcaklık Ölçüm Sistemi purelyfe, 00:29
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Parazit Sonrası Akvaryum Ve Bitki Dezanfektanı Huso43, 23:59
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 100x50x50 Akvaryumda Hangi Filtreyi Alabilirim DrAA, 23:14
Filtreleme Seçenekleri - 30x30 Dutch Style İçin Aydınlatma hvostr, 22:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dünden Bugüne.. MCY4, 22:20
Akvaryum Tanıtımı - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 20:49
Akvaryum Tanıtımı - Karides Akvaryumu Hakkında Sorularım Ve Kurulumum SaidAlabas, 15:20
Omurgasızlar - Yavrular Yaşarmı Joec, 12:54
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 80x40x40 Akvaryuma Armatür Joec, 12:11
Aydınlatma - Akvaryumuma Mecan Eklesem Balıklarım Ölürürmü ogurcay, 11:35
Yeni Üye Forumu - Nano Karides Tank Sıfırdan Kurulum Joec, 11:26
Yeni Üye Forumu - Demir Profil Set Nerde egemenc, 06:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hamile Moly 9 Gündür Yavrulukta Doğurmadi Neden Erd4an, 00:55
Yeni Üye Forumu - Bitkili Doğal Akvaryumlarım nurtensultan, 22:36
Akvaryum Tanıtımı - Limnophila Sessiliflora Sorun? yyiImaz, 22:05
Bitki Türleri ve Bakımı - Karışık Malawi hvostr, 20:59
Akvaryum Tanıtımı - 35 Lt Ye Neon Tetra Olur Mu? Joec, 16:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60x30x40 Akvaryum Kuruyorum. Betta_King, 16:25
Yeni Üye Forumu - Karışık Malawi akvaradam, 16:23
Akvaryum Tanıtımı - İlk Büyük Akvaryum Joec, 16:03
Yeni Üye Forumu - Alp Soft Studio Aquarium Ktktk, 14:26
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulan Akvaryum İçin Öneriler Sakemre, 14:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepsitesin Hangi Türüne Bakmalıyım...? GhostKoi, 13:45
Canlı Doğuranlar - Beyaz Benek Mi ? mutlubaba, 12:33
Hastalıklar ve İlaçlar - Kiraz Karides Sfenks111, 12:28
Omurgasızlar - Pigme Çöpçü Yumurta Bakımı. SaRCoPhiLiuS, 11:43
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Akvaryum Ve Dolap 1mt Aqua malawi 02:11
- Albino Auratus - Beyaz Prenses - Çingene Malawi market 01:57
- Kafalı Yunus Yavruları Malawi market 01:57
- Akvaryum Malzemeleri Zaid 01:52
- Su Piresi Canlı Yem Zaid 01:52
- Eheim Professionel 4e+ 2274 Dış Filtre tosbag 01:03
- Genç Damızlık Süper Red Shortfin ( Tülden Doğma ) SinanBulut 00:45
- 🐬˚˖𓍢✨໋ 🐋✧˚koleksiyonluk Bitkiler˚˖🐬˚✨໋ 🐋✧˚.🐟 hasancn 00:25
- Cam Emiş Basış ,gübre Seti 7 Parça hasancn 00:25
- High Tech Paketleri %40 İndimli Tek Paket hasancn 00:25
- Moss (takas Seçenekleri Mevcut) aziz_basak 00:14
- Multifisciatus Yavruları iakyol 00:05
- Acil Satılık Ekipmanlar ahmet22 23:59
- Fazla Olan Bakamadiginiz Balıklara Talibimucretsiz murat efe 23:00
- Ciklet Akvaryumunda İşinize Yarayacak Herşey Var tarikyksl 22:26
- Demasoni Yavru 4cm tarikyksl 22:26
- Otomatik Yemleme Makinesi Dip Fiyat dark blue 22:22
- Tetra Tec Aps 400 Hava Motoru Aşırı Sessiz. Serkanjb 22:00
- Aykılıç, King Ve Düz Kılıç Yavruları A Kalite ali özer 21:49
- Zeytin Ve Saz Bitkisi Arıyorum ali özer 21:49
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:33
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 21:33
- 3cm Kafalı Beyaz Yunus Yavruları 300 tetikk 21:31
- 1 Erkek 8 Dışı Tam Damızlık Yavru Makinesi Beyaz Y tetikk 21:31
- Chihiros Wrgb30-oase Dış Filtre-chrome Pipe Aporetti 20:54
- Frontoza Burindi Yavru 4cm voltran 20:40
- Nerite Salyangoz blokurlu 20:17
- Boyu Marka Akvaryum blokurlu 20:17
- 100x100*38 Akvaryum+ Profil blokurlu 20:17
- Mikrofex-grindal-mikrokurt-sirkekurdu-izya Tubifex tuncaysargin 19:52
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 19:51
- Akvaryum 30*30 metsi 19:51
- Mavi - Beyaz Elma Salyangozları TolgahanA 19:27
- Biten Hobiden Kalan Malzemeler SJess 19:10
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:54
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 18:54
- Ankara İçi Satmak İsteyen Ulaşabilir oguzozt 18:27
- 60/40/40 Akvaryum Set MrtGn 18:17
- Yıldız Safir..lupingu..star Shaphire Cichlids nyzcandan 16:46
- Hemichomis Exullll nyzcandan 16:46
- Kepçe, Kaya, Çakıl Taşları AquaPuella 16:36
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 15:53
- Makrakanta, Oscar Koksal Gurkan 15:53
- Canlı Yemler (grindal,mikrofex,mikrokurt) Hasada H Kaangzkr 15:12
- Kan Kırmızı Kiraz Karides(seleksiyon Yapıldı) Kaangzkr 15:12
- Saz,gül,mikra,rotala Blood Red,sessiliflora, Kaangzkr 15:12
- İthal Işıklı Dolaplı Büyük Boy salihclk 14:38
- 40x35x30 Buhar Camlı Akvaryum WnrAquascaping 14:36
- Su Piresi scorpion26 14:34
- Leleupi & Brichardi & 4 Çeşit Nadir Endler scorpion26 14:34
KULLANICILAR
- 56 Online Kullanıcı, 31 Üye
Online Kullanıcılar
Hidro Dinamik,
BALIK94,
Zaid,
nyzcandan,
Malawi market,
MiSoSiKiaN,
Sütçü,
abunil,
serdar131977,
kaansener03,
dark blue,
ThunderstrucK,
syerli,
burock14,
Mikail Erdoğan,
Kınayu,
Omerdrms,
MetinSerttas,
Dkdklse,
efkango,
osmandbnl,
Hknçkl,
yarenersonmez,
HydroLogic,
rolletto_eden,
Narkolog na dom_aqsa,
Arch.Hüseyin,
emreemin,
kerimkoz,
Brsk,
Barack,
Aqua malawi,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.